Goldie Hawn (66) je uz potoke šampanjca tulumarila do zore | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 28

Goldie Hawn (66) je uz potoke šampanjca tulumarila do zore

Goldie Hawn (66) je uz potoke šampanjca tulumarila do zore
3

Nakon devet sati tulumarenja na zabavi svoje humanitarne organizacije Goldie Hawn tulum je napustila u nesvakidašnjem izdanju. Naopačke je sjela u auto i smijala se

VIDEO

Unatoč tome što je danas 66-godišnja baka, Goldie Hawn se zabavlja poput tinejdžerice. Glumica je pokazala zavidnu izdržljivost na zabavi koja je završila u ranim jutarnjim satima. Goldie je u poslijepodnevnim satima potpisivala svoju novu knjigu '10 Mindful Minutes', koja je osobni vodič za zdraviji i sretniji život bez stresa, te iste večeri bila domaćica na zabavi svoje humanitarne organizacije Hawn Foundation.

Nakon devet sati tulumarenja uz potoke šampanjca neumorna glumica zabavu je napustila u nesvakidašnjem izdanju. Raščupana je naopačke sjela u auto svog menaždera Alana Nevinsa. Dok joj je on pokušavao pomoći da se okrene i normalno sjedne, glumica se samo smijala.

Hawn je bila posebno uzbuđena što je na zabavu iz Londona posebno za tu priliku došla njezina kćer Kate Hudson sa zaručnikom, rokerom Mattom Bellamyjem.

Među gostima su bili i velška pjevačica Duffy i pjesnikinja Olivia Cole.

- Sinoćnja zabava je bila jako uspješna i zabavna - napisao je glumičin menadžer na Twitteru o zabavi koja je organizirana kako bi se prikupio novac za glumičinu zakladu koja nastoji poboljšati kvalitetu dječjeg života.

Hawn, koja je 1969. godine osvojila Oscara za ulogu u filmu 'Cactus Flower', 2005. godine objavila je svoju autobiografiju 'A Lotus Growns in the Mud'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu