Obavijesti

Show

Komentari 87

Gooool! Kako sam razgolitila Mandžukića u hotelskoj sobi...

Gooool! Kako sam razgolitila Mandžukića u hotelskoj sobi...
7

Boljeg načina za doći do Mandžina broja, od odlaska na sjever, nisam imala. I dok sam ja gledala njega, Boysi su gledali mene. Iako je u početku bio malo sramežljiv, ubrzo se naš napadač opustio...

VIDEO

Ma nema šanse da skineš Mandžu, ni da ga dobiješ, govorili su stariji kolege, meni mladoj i nadobudnoj, ali odlučnoj. Godina je bila 2009., a u Dinamu se, što je bilo jasno i meni, novinarki showbizz magazina, rađala nova velika igračka zvijezda.

Vatreni ispod kože: Tetoviraju svoju obitelj i vjerske motive
Vatreni ispod kože: Tetoviraju svoju obitelj i vjerske motive

Mario Mandžukić, tad 23-godišnjak, svojim je igrama i golovima privlačio pozornost sve više stranih klubova i bilo je jasno kako je pred njim velika karijera. Za sportske novinare je Mandžo uvijek bio tu, na raspolaganju, ali priča se većinom svodila na taktike, centaršuteve, zaleđa i sve one pojmove, meni, a i većini žena, nerazumljive i nezanimljive. Ja sam htjela dobiti nešto sasvim drugačije.

Ideju sam imala. Želim Mandžukića nasamo, u nekakvoj hotelskoj sobi, da s njim odradim pravo snimanje, a ako budem imala sreće - da skine koji komad odjeće. Ali svi znamo da su ideje jedno, dok je stvarnost nešto sasvim drugo. Kako uopće doći do njega, a onda mu to predložiti.

'Vatreni' ljubimci: Kad Mandžo i Reba igraju, oni doma zavijaju
'Vatreni' ljubimci: Kad Mandžo i Reba igraju, oni doma zavijaju

Stariji kolege su na moju ideju prevrtali očima u stilu: 'Vidi ove male kakvim nas glupostima zamara'. Boljeg rješenja od dolaska na stadion i onda 'žicanja' broja nisam imala. I jedne tmurne subote zaputim se ja na Maksimir. Dinamo je igrao protiv, iskreno, nemam pojma koga, ali Mandžo je bio najbolji na terenu.

Ja sam utakmicu promatrala sa sjevera s Bad Blue Boysima, dok je ostatak sjevera promatrao mene. Ne zato što sam pretjerano zgodna, obdarena ili polugola, nego ekipa jednostavno nije naviknula na prisutnost žene u štiklama koja je tu došla ne zbog navijanja, nego zbog odrađivanja novinarskog posla. Kako navijači inače nisu nešto skloni novinarima, bolji savjet od: 'Idi, čekaj ga uz ogradu' nisam dobila. I otišla sam nakon utakmice do ograde. Ali ništa...

Otišla sam opet na utakmicu, opet ograda, opet ništa. Pa opet, pa opet... I kad sam već odustala od svoje ideje, proradila je 'brodska veza'. Jednom je sa mnom uz ogradu bila moja kolegica Ivana Šimac, koja je odrasla u Brodu, s Mandžom se zna iz viđenja, pa je napadač Dinama tad pristao dati mi svoj broj mobitela. Ali to je bio lakši dio zadatka. A za njega mi je trebalo gotovo 30 dana, jer Mandžo, iako spreman odgovarati na novinarska pitanja po presicama, nije bio tip koji voli da se dira u njegovu privatnost.

- Imaš broj Ana, znaš što želiš, znaš što trebaš. Ajde, okreni broj pa ćemo vidjeti što će biti - razmišljala sam dok sam se spremala na poziv.

- Halo? - javio se Mandžo s druge strane linije.

- Bok Mario, ovdje Ana, pričali smo nakon utakmice i dogovorili intervju - počela sam skromno.

- Ali, znaš, ja ne bih da to bude baš o nogometu, ti u dresu, i to. Imam drugu ideju. S tobom bih obavila jedno snimanje u nekom hotelu. Da nam ti malo pokažeš mišiće, tetovaže... - govorila sam samouvjereno, ali sam se istodobno, iako nisam baš sramežljiva, dosta crvenjela.

- Joj, znaš, ne bih, ali možemo odraditi intervju - pokušavao se izvući Mandžo, ali nisam odustajala.

- Ako to uspijem odraditi, dobit ću povišicu, šefovima će biti super i puno ćeš mi pomoći u karijeri - kumila sam i molila. I isplatilo se. Dobričina kakav je pristao je pa smo dogovorili snimanje u jednom zagrebačkom hotelu. Uz pomoć već spomenute kolegice Ivane, počeli smo s intervjuom, a onda je na red došlo fotkanje.

Iako je na početku bio malo sramežljiv, ubrzo se opustio i ispred kamera se ponašao prirodno. Nije mu bio problem skinuti majicu, pozirati... A ja sam bila u sedmom nebu. Ne toliko zbog činjenice da je u mojoj blizini bio razgolićeni nogometaš, makar ni to nije odmoglo, nego jer sam uspjela u svojem naumu. Imam seksi Mandžu, ušetat ću u redakciji s 'najboljom robom'. A sve to jer mi je Mandžo odlučio pomoći... Zato je za mene heroj. Zabio ili ne.

Playlista za pobjede: Slave uz Milu Kitića, Grdovića i klasiku
Playlista za pobjede: Slave uz Milu Kitića, Grdovića i klasiku

VIDI OVO! Justin Bieber i Hailey Baldwin u romantičnoj šetnji New Yorkom. 

VIDI OVO! Što vaš kupaći kostim govori o vama?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu