Obavijesti

Show

Komentari 98

Vatreni ispod kože: Tetoviraju svoju obitelj i vjerske motive

Vatreni ispod kože: Tetoviraju svoju obitelj i vjerske motive
10

Dejan Lovren je tetovaže posvetio Isusu Kristu te ženi i djeci, Vedran Ćorluka je tetovirao psa Oskara, a Ivan Perišić kokoš s loptom jer se njegov tata bavi uzgojem nesilica

VIDEO

Tetoviranje je trajalo dva dana. Oslikao sam mu razne motive, od vjerskih do nogometnih: sklopljene ruke, loptu, krunu, golubicu, ružu, četiri asa, rekao je tatto majstor Marko Višnić, koji je tetovirao lijevu ruku Marcela Brozovića (25).

Karlovački tattoo majstor poznat je po tetoviranju Dejana Lovrena (28) koji mu je, osim puta, platio osobnog vozača i smještaj u hotelu u Virginiji. Višnića se, kako tvrdi, najviše dojmila jednostavnost nogometaša.

 

Iako neki nogometaši biraju tetovaže sa značenjem, a drugi ih stavljaju čisto u estetske svrhe, upravo su oni jedni od onih koji su popularizirali ta umjetnička djela na tijelu. Od 'vatrenih' najviše tetovaža ima Mario Mandžukić (32).

World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark

 

Nogometaševa cijela lijeva ruka ispunjena je tetovažama, a one, kako je izjavio, predstavljaju sve što je prošao u karijeri. Mandžo ima gotovo identične tetovaže kao i Brozović. Tako su na ruci križ, lopta, zvijezde, četiri karte asa, a sa strane je i kocka.

 

Na desnoj ruci na kineskom je napisao 'moć, sreća, obitelj, vjera'. Na desnoj nozi istetovirao je horoskopski znak Blizanca, jer je rođen u tom znaku. Posebnu pozornost privukao je tetovažom na leđima - tekstom na hebrejskom. Rečenica je nespretno prevedena pa glasi: ‘Ako nije da me ubije, ojačat će me’.


VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin