Obavijesti

Show

Komentari 11

Goran Bare: Svejedno mi je za ploču. Nisam oduševljen

Goran Bare: Svejedno mi je za ploču. Nisam oduševljen
12

Bare i Majke su od izdavačke kuće Dancing Bear dobili srebrnu ploču za album 'Unplugged'. Pjevač ne može biti oduševljen takvim uspjehom

VIDEO

Nakon 11 godina, premijerno na Rokajfestu, Goran Bare i Majke otpjevali su svoju novu pjesmu ‘Život je osjećaj’. Od svoje izdavačke kuće Dancing Bear dobili su srebrnu ploču za akustični live album ‘Unplugged’.
- Svejedno mi je. O srebrnoj ploči u Hrvatskoj mogao bih knjigu napisati. Prodao sam 3000 primjeraka i evo mi ploče. Prije dvadeset godina bio sam nezadovoljan jer smo album prodali u 9000 primjeraka, a nismo dobili nikakvo priznanje. A bilo je pirata kao i danas - razočarano priča Bare.
- Dugo sam na sceni, pamtim vrijeme dok su se prodavali milijuni ploča. Izmješani su mi osjećaji. Nisam oduševljen, ali mi je drago - priča roker. Kaže da pije vodu te da se ne osjeća najbolje.
- Trebati će mi dvije, tri godine da se psihički ustabilim. Ipak sam godinama koketirao s opijatima, a 20 godina sam pio lijekove. No, fizički sam dobro - priča Bare kojemu gradonačelnik Zagreba već godinama obećaje gradski stan. Bare mu je zauzvrat nastupao na predizbornim skupovima. Bandić još nije ispunio obećanje pjevaču koji je već desetak godina podstanar.
- Nisam dobio nikakv stan, niti sam razgovarao s tim čovjekom. Potrudit ću se da se to realizira ako budem u prilici - kaže. Otkrio nam je i da ima prijateljice s kojima se druži, ali nema pet žena.
- To bi ipak bilo previše - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin