Show

Komentari 3

Goran Bogdan sve demantirao: Ne igram u filmu o Zdravkoviću

Goran Bogdan sve demantirao: Ne igram u filmu o Zdravkoviću

Film i televizijska serija 'Toma' bit će prvi produkcijski podvig poznatog srpskog glazbenika Željka Joksimovića. Na njemu se radi već godinu i pol, a nastao je prema scenariju Nikole Pejakovića

Nakon što su srpski mediji počeli pisati o tome kako bi hrvatski glumac Goran Bogdan (39) trebao imati glavnu ulogu u filmu i seriji 'Toma', o životu i karijeri boema i pjevača Tome Zdravkovića uz čije su pjesme odrasli mnogi, on je to demantirao. 

POGLEDAJTE INTERVJU S BOGDANOM: 

- Nije istina da ću igrati u tom filmu - rekao je Bogdan za Večernji list.

Glumac trenutačno ima pune ruke posla. Glumio je Mustafu Golubića u drugoj sezoni serije 'Senke nad Balkanom', oko koje se stvorila velika 'drama' jer se u Hrvatskoj ne prikazuje, a glumac je rekao kako za to baš briga.

Osim toga, u 2020. godini Bogdana ćemo gledati u još nekoliko filmova i serija. Primjerice, igrat će u britanskom filmu 'Concrete Plans', srpskoj seriji 'Močvara' i filmu Srđana Golubovića 'Otac', a očekuje ga i uloga u novom filmu Slobodana Šijana 'Budi Bog s nama', ali ističe kako za 'Tomu' nema nikakve angažmane.

Film i televizijska serija 'Toma' bit će prvi produkcijski podvig poznatog srpskog glazbenika Željka Joksimovića (47). Na njemu se radi već godinu i pol, a nastao je prema scenariju Nikole Pejakovića. Supruga pjevača izjavila kako joj je drago što su Joksimović i njegov menadžer Bane Obradović odlučili napraviti film o životu izabranika njena srca, koji je preminuo u rujnu 1991. godine.

Zdravković je poznat po ljubavnim pjesmama čija je tematika uglavnom patnja i ljubavi koje nisu uzvraćene. Ljudi ga pamte po pjesmama 'Kafana je moja sudbina', 'Ciganko moja', 'Dotak'o sam dno života' i druge. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci