Obavijesti

Show

Komentari 41

Goran Ivanišević sa suprugom Nives čeka njihovu prvu bebu

Goran Ivanišević sa suprugom Nives čeka njihovu prvu bebu
14

Voditeljica se pohvalila kolegama na radiju lijepom viješću o prvoj bebi s bivšim tenisačem Goranom za kojeg se udala krajem prošle godine

VIDEO

Voditeljica Nives Ivanišević (35) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) očekuju prinovu u obitelj, piše Večernji list. Ističe kako im je izvor blizak supružnicima potvrdio informaciju da je Nives trudna. 

Dodaje kako se voditeljica lijepom viješću o prvoj bebi hvalila svojim kolegama na Narodnom radiju gdje vodi emisiju '385 show' s Markom Bratošom. Nives se krajem prošle godine udala za Gorana u tajnosti u Zagrebu i par uglavnom skriva svoju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama i pritom ima 'izljeve nježnosti'. Tako je objavila sliku s mužem, kako se čini, u hotelskoj sobi, a bivši tenisač je na njoj 'zagorio' u licu. 

- Moje srce i sunce - napisala je kratko u opis gospođa Ivanišević kojoj, čini se, bračni život itekako godi. Par se krajem siječnja vratio iz Melbournea gdje je Splićanin bio poslovno, a šuškalo se da im je to bio i medeni mjesec. 

Goran je Nives zaprosio ljetos i svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten na fotografijama koje objavljuje. Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se samo naziralo Ivaniševićevo lice. Voditeljica je nakon udaje promijenila svoje prezime Čanović u Ivanišević i istaknula je kako joj je trebalo da se privikne na tu novost. 

- Sve moje prijateljice koje su se udale trebale su određeno vrijeme da se priviknu, tako da se još potpisujem Čanović, a na radiju nemam problema jer naši station voicevi, Marinko i Iskra, odrade taj dio predstavljanja - ispričala je za Večernji list. 

Goran sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10). Razveo se prije pet godina nakon 17 godina s bivšom manekenkom i poduzetnicom. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...