Show

Komentari 27

Goran Višnjić 'postao' Nikola Tesla: Ostvarenje mojih snova

Goran Višnjić 'postao' Nikola Tesla: Ostvarenje mojih snova

'Sam bio veliki fan 'Doctora Whoa' pa, nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova, bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova', kratko je izjavio prošle godine Višnjić

Šibenčanin Goran Višnjić (47) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama prošle godine u studenog podijelio kako je dobio ulogu u jednoj od najdugovječnijih i najpopularnijih britanskih serija 'Doctor Who'. 

Serija se od sinoć počela emitirati na BBC-ju, a iako je glumac u početku bio tajnovit oko uloge, sad su se i nagađanja kako će glumiti Nikolu Teslu potvrdila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvijek sam bio veliki fan 'Doctora Whoa' pa, nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova, bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova - kratko je izjavio prošle godine Višnjić.

Višnjić će se pojaviti u 12. sezoni serije čije je emitiranje krenulo sinoć. Posljednja uloga u kojoj su ga gledatelji mogli gledati bila je Ante Gotovine u seriji 'General', koja je dobila veliki broj negativnih kritika. Iza Šibenčanina već je 20 godina uspješne karijere u Holivudu.

Goran je hrvatski glumac koji se pojavljuje u mnogim američkim filmovima i serijama, a kako kaže, mnogi nisu vjerovali da će uspjeti.

- Ima dana kad još uvijek ne mogu povjerovati gdje se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske od koje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo nevjerojatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu - rekao je glumac jednom prilikom. 

Inače, 'Doctor Who' je britanska  znanstveno-fantastična serija koja se na BBC-u emitira od 1963. uz povremene pauze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci