Obavijesti

Show

Komentari 0

Goranka prešla u vodstvo, ali ne bez kritika: 'Pa to je kupovno!'

Goranka prešla u vodstvo, ali ne bez kritika: 'Pa to je kupovno!'
9

Goranka Matoš je u 'Večeri za 5' dobila 33 boda za svoje jelo i prešla je u vodstvo. No, nisu bili svi zadovoljni njezinim jelima...

VIDEO

Kuharica Goranka Matoš iz Novske u 'Večeru za 5' se prijavila jer obožava svoj posao i željela je svoje vještine pokazati gostima. Za svoja jela dobila je 33 boda i prešla u ovotjedno vodstvo! Desetku je Goranki dao Davor, a osam bodova dobila je od Ankice i Deana.

 - U predjelu je bilo 95 posto kupovnih stvari, samo malo domaće kobasice koja je bila izvanredna. Rolano meso je bilo teško gutati - objasnio je Dean. Ankica prigovora nije imala, a da je mogla - dala bi i 20 bodova. Ovako, odlučila se na osmicu. Najstroža je bila Vlatka, sa svega sedam bodova.

- U predjelu mi se nije svidjelo rolano sa sirom, u glavnom jelu obilato i domaćica je bila tiha te je odužila večeru - zaključila je Vlatka.

Pripravu večere započeo je predjelom nazvanim 'Šareno iznenađenje'. Radilo se o roladama od špinata i ajvara. Uslijedio je desert 'Čarobna torta'.

- Šumsko voće i vanilija, sto posto - pretpostavila je Vlatka prilično sigurno. Kolače Goranka obožava raditi pa je u pripravi deserta baš uživala! Vanilija, čokolada, šumsko voće - domaćica se nadala da će ekipu osvojiti svojim divnim kolačem. 'Slani smotuljci' posljednje su čega se Goranka prihvatila - glavno jelo podsjetilo je na naziv Vlatkinog glavnog jela, a glavna namirnica bila je ista - piletina.

- Sasvim je drugačije od Vlatkinog glavnog jela - komentirala je Goranka i srolala pileća prsa sa šunkom i sirom. U pripravi glavnog jela pripomogla je domaćici i njezina kći Lena, koja ju je nagovorila na sudjelovanje u 'Večeri za 5'.

Nakon što je Goranka spravila jela, pripremila se za dolazak gostiju.

- Pretpostavljao sam da će nas dočekati vani, ali i ovo je bilo ok. Bila je pod laganom tremom - komentirao je Davor aperitiv u zatvorenom. U ulozi aperitiva našli su se domaći orahovac, teranino, liker od višnje i domaća rakija.

- Bila je dosta tiha i samozatajna - komentirala je, pak, Vlatka.

- Mirnija je žena, ja sam andrljava i onda sam takva, ona je takav tip - dodala je Ankica o domaćici.

Predjelo - rolade od ajvara i špinata uskoro su stigle na stol.

- Izgled predjela je prekrasan, fenomenalno složeno - komentirala je Vlatka rolade.

- Jedva sam čekao probati - dodao je Davor. Uz rolade i suhomesnate proizvode, ekipa je bila oduševljena ponudom predjela. Uslijedili su 'Slani smotuljci' - glavno jelo koje je Goranka poslužila sa pečenim krumpirima.

- Meso si pogodila - pohvalio je glavno jelo Dean.

- Okus glavnog jela - suho dosta, teško je bilo za gutati - dodao je kasnije.

Za kraj - pred goste je stigla 'Čarobna torta'.

- Desert je izgledom bio prekrasan - komentirala je Vlatka.

- Okus deserta, sve se fino slagalo, nije bio težak, skroz lagan, niti presladak, baš mi je odgovaralo - pohvalio je i Davor tortu.

- Goga, desert ti je za čistu peticu - zaključio je Dean. Uslijedio je kraj same večere, na kraju koje je izostalo iznenađenje pa se složna ekipa okupila da nadomjesti taj dio Gorankine večere. Davor je, naime, zasvirao gitaru i poveo pjesmu za cijelu ekipu. Zapjevali su 'Cesaricu'. 

- Bolje nego u kakvim svatovima - zaključila je Ankica!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Skandal već u prvim minutama! Šveđanin na ruci nosio simbol koji je razljutio neke gledatelje
U POLUFINALU EUROSONGA

Skandal već u prvim minutama! Šveđanin na ruci nosio simbol koji je razljutio neke gledatelje

Eric Saade otpjevao je pjesmu "Popular", s kojom je predstavljao Švedsku na Eurosongu 2011., a na ruci je nosio palestinsku maramu

VIDEO Baby Lasagna stigao u vijećnicu Malmöa: 'Ujedinio je sve Hrvate u domovini, a i šire'
POHVALIO GA ZAMJENIK GRADONAČELNIKA

VIDEO Baby Lasagna stigao u vijećnicu Malmöa: 'Ujedinio je sve Hrvate u domovini, a i šire'

MALMÖ - Baby Lasagna stigao je u gradskoj vijećnici u Malmöu gdje ga je primio zamjenik gradonačelnika Roko Kursar. 'Marko je ujedinio Hrvate, ne samo u domovini nego i šire. Nije slučajno da je pjesma postala favorit i stvarno je najbolja', poručio je. Marko je priznao da se osjeća jako dobro, a komentirao je i druge kandidate na Eurosongu.
Fešta u Lepoglavi! Zatvorenici pratili Eurosong i Baby Lasagnu, nisu morali na spavanje u 22 h
RIM TIM TAGI DIM U ĆUZI

Fešta u Lepoglavi! Zatvorenici pratili Eurosong i Baby Lasagnu, nisu morali na spavanje u 22 h

U posebnim prilikama kakva je nastup hrvatskog predstavnika na Eurosongu, u Kaznionici u Lepoglavi zatvorenicima koji to žele, omoguće da prate natjecanje i kasnije idu spavati