Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
183 komentara

'Promijenio mi se život, a već sam upoznala Goranovu majku'

Uglavnom smo se nalazili kod Gorana ili kod mene, nismo htjeli ići van, jedino su nas zajedno mogli vidjeti u taksiju, ispričala nam je odabranica srca Gospodina Savršenog

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
183 komentara

Tijekom emitiranja showa viđali smo se u tajnosti. Uglavnom smo se nalazili kod njega ili kod mene, nismo htjeli ići van. Jedino gdje su nas mogli vidjeti zajedno je u taksiju, rekla nam je Hana Rodić (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202712 / Hana Rodić otvoreno priča o vezi s Goranom Jurenecom.]

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202679 / ]

 

Nakon što je Goran Jurenec (39) prvo odabrao Ivu Runjanin (29) u dramatičnom preokretu dostojnom filmskog scenarija, Gospodin Savršeni šokirao je preostale kandidatkinje, ali i gledatelje u posljednjoj epizodi. Shvatio je da ipak želi biti s Hanom.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Ovaj show mi je promijenio život, meni se dogodila ljubav, kao što možete vidjeti - rekla je Zagrepčanka.

OSUĐUJU NJEGOVU ODLUKU Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Upoznala je Goranovu majku, ali ne i njega sa svojim roditeljima.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Njih držim malo dalje od svega, ne želim da ih se medijski eksponira, a još nije ni vrijeme da upoznam Gorana s njima. Neka to još malo pričeka - oprezna je Hana.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Hana: Ljubav Gorana i mene na kraju je pobijedila unatoč svima

Neplanski sam se zaljubila, nastavlja Hana i dodaje:

- Prijave su bile prije nego što su Gorana predstavili u medijima.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ni u jednom trenu se nije, ističe, pretvarala da je nešto što nije. Čak je pomalo bila hladna prema Goranu, osobito prije ulaska u kuću.

- Kako smo se upoznavali, tako se razvijala kemija i to se stvarno može vidjeti u showu - kaže.

ŠOK: JURENEC ODABRAO HANU Cure su napale Gorana: 'Ovog nema ni u najluđem scenariju'

Najdraži joj je spoj bio kad su se penjali.

- Planinarili smo do tvrđave, ali sviđa mi se i spoj u špilji, to je nešto što sam prvi put doživjela. To mi je nešto što mi je stvarno ostalo u pamćenju. Ne mogu ne spomenuti i poljubac na neboderu - priča Hana, koja bi ponovila spoj koji je priredila Goranu kad su vježbali jogu u Maksimiru.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Nikad nisam radila jogu, ali nisam ga baš mogla odvesti na taekwondo. Bilo je kadrova koje nismo prikazali, jeli smo sushi, pili zeleni čaj, razgovarali o nekim ozbiljnijim temama jer me, naravno, zanimalo što on osjeća prema meni. Zašto da ja dajem sebe ako on ništa ne osjeća prema meni - govori.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Smatra da se znala postaviti i izboriti za sebe jer inače ne bi, tvrdi, opstala toliko dugo u kući. Da nije jaki karakter, vjerojatno bi joj 'puknuo film'.

- Na početku showa nisam mislila da će biti toliko nesuglasica i svađa. Mogli ste vidjeti moje svađe i s Gabrijelom i s Aleksandrom, ali i s Daisy, no ne žalim ni za čim što sam tamo rekla - iskrena je Hana.

GLEDATELJI REAGIRAJU 'Savršeni' izabrao Ivu: 'Prvo se ljubio sa svim ostalim curama'

Tvrdi da je bilo jako puno glume među djevojkama.

- Jedna priča ispred kamere jedno, a iza kamere drugo. Baš zato sam nastojala biti prava ja, što se nekima nije svidjelo. Tipa: ‘Naravno, Hana sve pred kamerom’, pa da jer je to smisao realityja. Nikad nisam ogovarala iza leđa da ta osoba ne zna što ja mislim. Ja bih možda s djevojkama komentirala nešto, ali sam nastojala svima reći ono što mislim, bilo to ispred kamere ili iza nje. Jer znam kako je meni, uvijek počnem od sebe. Nisam htjela da bude toliko incidenata. Mogli su reći sve, ali da sam dvolična, to ne - govori.

'ZNAO SAM DA JE ONA TA' Slomio je srca Hani i Aleks: Goran je poljubio i izabrao Ivu

Ističe da je bilo teško i da se znala rasplakati nekad. No pamti samo lijepe stvari.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Teško je kad nemaš svoju okolinu. Bila sam kao među lavicama i sve cure su ti više konkurencija nego što su ti prijateljice. Ali sam nekako utjehu našla u Anezi i Klari, s njih dvije sam se najviše povezala. Njih nisam gledala kao konkurenciju. Bile smo prijateljice, davale savjete jedna drugoj. Što se tiče ostalih cura, one su bile moje ukućanke i to je jedva funkcioniralo - dodaje.

O djevojkama koje su je razočarale u showu ne želi pričati ništa ružno, radije bi to zadržala za sebe. A, priznaje, znala je ponekad biti ljubomorna.

DOK SE CURE BORE... 'Savršeni' na Adventu: Goran uživa u solo šetnji Zagrebom

- Sviđa ti se netko i onda saznaš da taj dečko isto ide s drugom na spoj, normalno da te malo ‘opere’ ljubomora. No nikad nisam bila ljubomorna na neku od određenih kandidatkinja. Jednostavno, to je ta naša ženska priroda da, kad nam se nešto sviđa, ne bismo to baš dijelile - nastavlja Hana, koja je htjela da se Goran zaljubi u nju baš takvu kakva jest. Svojedobno je rekla da nikad ne bi oprostila prevaru, fizički napad i laganje. Kao i da nikad nije nijednog dečka prevarila, ali nju jesu.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila - rekla je Hana u showu Goranu te ga uspjela osvojiti.

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Naši partneri pišu
Message