Obavijesti

Show

Komentari 22

Gosti puni kritika: Špinat je bio sirov. Kosti u jelu, a desert kisel

Gosti puni kritika: Špinat je bio sirov. Kosti u jelu, a desert kisel
8

'Kozice mi se nisu svidjele, bile su prekuhane', rekla je Danijela dok je Andrijani zasmetalo što je bilo previše limuna. 'To tako i treba biti jer su marinirane', dodao je Marin

VIDEO

Rakije su bile odlične, rekla je Andrijana u emisiji 'Večera za 5 na selu'. Na drugom danu druženja u Makarskoj i okolici kandidate je ugostila djelatnica u ugostiteljstvu Marela, koja je večeru pripremala u Tučepima. Za svoje je goste Marela pripremila predjelo naziva Morski pijat, glavno jelo Tučepske rolice i desert Jesenski užitak.

Marela je ispričala i svoju životnu priču. Udala se sa 16 godina, a sa suprugom je u sretnom braku i danas. Rekla je kako ne bi ništa promijenila, jedino žali što nikada nije završila srednju školu. Ali, odlučila je ostvariti svoju najveću želju pa je ponovno krenula u školu.

- Kada sam mlada otišla od doma, moji su otpočetka bili razočarani. Bojali su se gdje idem, a kasnije je to sve bilo super jer su shvatili kako sam došla u dobru kuću. Svaki roditelj se boji za svoje dijete - ispričala je Marela.

Marin na meti kritika Danijele: 'Tuna je bila suha, falio mi je još jedan prilog i sve je bilo zasitno'
Marin na meti kritika Danijele: 'Tuna je bila suha, falio mi je još jedan prilog i sve je bilo zasitno'

Predjelo je dobro prošlo, glavno jelo nije oduševilo nikoga, baš kao ni desert koji je svima bio kiseo. Marela je naposljetku dobila 29 bodova i nije uspjela prestići Marina. Domaćica je vesela dočekala goste, nije imala tremu te ih je ponudila domaćom višnjom, rogačem i orahovcem. Potom su svi kušali i suhe smokve koje je domaćica poslužila uz aperitiv. 

Za predjelo je Marela poslužila paštetu od tune, marinirane kozice, salatu od hobotnice i inćune. Dariju je okus paštete bio dobar dok je Marinu falilo malo žestine. „Kozice mi se nisu svidjele, bile su prekuhane“, rekla je Danijela dok je Andrijani zasmetalo što je bilo previše limuna. „To tako i treba biti jer su marinirane“, dodao je Marin. 

Lubin punjen mrkvom i celerom uz kelj i krumpir Marela je poslužila za glavno jelo.

- Mislim da je ribu trebala dulje peći da dobije onu zlatnu hrskavu boju da se malo odmakne od onog lešo povrća - rekla je Danijela, a domaćica je gostima objasnila i kako je sve povrće iz njezina vrta. Darijo je komentirao da je povrće trebalo malo više kuhati, a Andrijana dodala: „Špinat je bio sirov!“. Marinu je sve bilo sočno i ukusno, ali komentirao je kako je naišao na nekoliko kosti u jelu. 

Za kraj večeri domaćica je poslužila tortu od limuna i naranče prema receptu njezine bake. „Malo mi je tvrđi bio biskvit“, rekao je Darijo kad je kušao kolač, Marin je komentirao kako je očekivao kremastiji kolač dok je Andrijani bio previše kiseo. Nakon darova domaćica je otkrila kako im je platila i izlet u Dubrovnik, što je sve ugodno iznenadilo.

- Otići u Dubrovnik kao ekipa - to je stvarno super - rekao je Marin, a stigao je i harmonikaš pa su svi malo zapjevali.

Marela je za svoju večeru najvišu ocjenu osam dobila od Darija kojemu je povrće u glavnom jelu bilo sirovo, a u desertu mu se nije svidio biskvit. Ostali gosti Mareli su dali po sedmicu zato što im se nisu svidjeli glavno jelo i desert, a najkonkretnije je to objasnila Danijela:

- Poslije onog jučerašnjeg deserta nemoguće je da bilo koji drugi bude dovoljno dobar, glavno jelo bilo je fijasko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu