Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
30 komentara

Gotova idila: 'Milojko i ja nismo u kontaktu, ostavila sam ga...'

Htjela sam s njim sve, ali on je kriv. On je upropastio naš odnos, rekla je Milijana. Tvrdi kako je kap koja je prelila čašu to što je Milojko sebe stavljao na prvo mjesto, a nju nikada. To mu ne može oprostiti

Foto: kurir/youtube screenshot
30 komentara

Najkontroverzniji par na Balkanu proslavio se zbog razlike u godinama. Svi su govorili kako izgledaju kao djed i unuka, no Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75) svejedno su se oženili. No, njihovoj ljubavi brzo je došao kraj. Često se svađaju, a najavljivali su i razvod.

Foto: Youtube/Screenshot

Milijana je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz njihova braka. Srpski mediji pišu kako tvrdi da je na nju gledao kao na radnu snagu. 

- Milojko nikada ništa nije na mene potrošio. Da se razumijemo, materijalne stvari mi nisu bitne, ali bio je škrtica. Od njega sam dobivala samo za mlijeko i kruh. Ne daj Bože da sam uzela još nešto od toga. On mi je takve stvari ozbiljno zamjerao. Bitno mu je da mu lijepo serviram doručak, kao i da pospremam za njim. Sve sam radila, samo se on nikada nije pokazivao - objasnila je Milijana. 

Foto: Privatni album

Dodala je kako ju je poštovao, ali nikad mazio. Smatra kako on žene više gleda kao radnu snagu nego osobu s kojom se može opustiti i uživati. 

- Htjela sam s njim sve, ali on je kriv. On je upropastio naš odnos. Pješke sam išla 15 minuta do dućana i čim bi se vratila morala sam kuhati, čistiti i pospremati.

Foto: Youtube/Screenshot

No, tvrdi kako je kap koja je prelila čašu to što je on sebe stavljao na prvo mjesto, a nju nikada.

- Jedne noći sam samo odlučila otići od njega i to je to. Više nismo u kontaktu, ali, želim mu sve najljepše - zaključila je Milijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message