Show

Komentari 23

Grašo nakon infuzije zaigrao košarku i pratiteljima poručio: 'Živ sam i zdrav, nema bolnice'

Grašo nakon infuzije zaigrao košarku i pratiteljima poručio: 'Živ sam i zdrav, nema bolnice'

'Živ i zdrav i spreman za fenomenalan nadolazeći tjedan', napisao je Grašo ispod novog videozapisa na Instagramu na kojemu u sportskoj odjeći i obući igra košarku

Pjevač Petar Grašo (46) je nedavno završio na infuziji, a sada se oglasio obožavateljima putem videa na Instagramu i to u sportskom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Živ i zdrav i spreman za fenomenalan nadolazeći tjedan - napisao je ispod objave. Grašo  na početku videa ubaci loptu u koš pa krene prema kameri i najavljuje nadolazeće koncerte. 

- 4.8. Stari Grad Sarajevo, 5.8., trg, Kotor, 12. 8. Arena Pula, vidimo se! Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad - poručio je Grašo prema kameri.

U komentarima us mu obožavatelji poručili kako jedva čekaju njegove koncerte.

Koncert Petra Graše na drugoj večeri Fusion festivala

Zbog neuobičajenih vrućina i zamornog ritma nastupa Grašo je dan uoči nastupa na Korčuli završio na infuziji. Upućeni kažu da Graši ovo nije prvi put da prima tijekom ljeta infuzije zbog premorenosti i da je to uobičajeni način oporavka kod takvih napora.

Koncert Petra Graše na drugoj večeri Fusion festivala

Neki u šali kažu da je ove godine možda iscrpljen i zbog roditeljskih obaveza jer mora noću uspavljivati malenu Albu, zato što se novorođenčad obično budi i nekoliko puta tijekom noći.