Show

Komentari 59

Grašo progovorio o Hani i vezi: Trudimo se biti normalni ljudi, živjeti svoj život, kuhati ručak...

Grašo progovorio o Hani i vezi: Trudimo se biti normalni ljudi, živjeti svoj život, kuhati ručak...

Hana Huljić trenutačno je u četvrtom mjesecu trudnoće, te se ne pojavljuje često u javnosti. Njezin odabranik Petar Grašo ispričao je kako izgleda njihov život uoči dolaska prinove

Petar Grašo (45) slavio je sinoć na dodjeli glazbenih nagrada 'Cesarica' u City Plazi Zagreb. Za pjesmu 'Je l' ti reka 'ko' osvojio je Cesaricu za hit godine, dok su njegovi budući punac i punica, Tonči (60) i Vjekoslava Huljić (58) proglašeni hit autorima godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedino s Tončem radim duete, to je sad obiteljska obaveza! - izjavio je Grašo. Njegova djevojka Hana Huljić (31) trudna je četiri mjeseca, a njihova je veza pobudila veliko zanimanje javnosti.

Međutim, Hana i Petar malo pričaju o svom privatnom životu. Tako je pjevač i ovoga puta odlučio ostati dosljedan sebi.

- Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive - rekao je Grašo za Story.hr na pitanje o  Haninoj trudnoći.

Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli 'žvakati' vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi doista stojimo u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, raditi svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi - zaključio je.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

 

Najčitaniji članci