Show

Komentari 20

Grašo: Status seks simbola su mi u mladosti nametnuli mediji

Grašo: Status seks simbola su mi u mladosti nametnuli mediji

Glazbenik smatra da su seks simboli potrošna roba te da ovise o trbušnjacima. U šali kaže da ne može garantirati da kroz neko vrijeme neće imati trbušinu kao Elvis

Kao dvadesetogodišnjak na početku karijere imao je hrpu obožavateljica koje su vrištale kad god su ga vidjele. za Novu TV rekao je kako su mu status seks simbola nametnuli mediji, a on je sad sretan što se tome na neki način uspio oduprijeti. Petar Grašo (34) kaže da nije izašao na scenu da bi uživao u takvom statusu koji uvjetuju trbušnjaci i to koliko lijepo ispadneš na fotografiji. Dodaje da je to sve potrošna stvar te da svaki umjetnik koji se po tome ravna automatski 'gubi utakmicu'. 

U šali kaže da ne može garantirati da kroz neko vrijeme neće imati trbušinu kao pokojni Elvis i ogromnu glavu. Stoga mu je važnije da bude kvalitetan glazbenik i da ga obožavaju zbog dobrih pjesama, a ne zbog izgleda. Misli da je na dobrom putu da upravo to i postigne. Kaže da je za uspjeh najvažnija ljubav prema poslu. 

'Proizvodnja instant zvjezdica'

Zvijezde koje se na sceni pojavljuju na tjednoj bazi naziva instant hranom koja se pojede, brzo probavi i od nje se ide na zahod. Neko je vrijeme izbivao s domaće glazbene scene i to, kaže, potpuno svjesno. Osjetio je da ga je u jednom periodu bilo previše i nije se mogao othrvati od medija i silnih tračeva pa mu je odmak dobro došao. 

Trenutačno planira snimiti novi album koji će producirati Goran Bregović (60), a inicirao ga je Tonči Huljić (49). Ne boji se konkurencije i smatra da mu neće biti teško boriti se s mladim zvijezdama i hiperprodukcijom jer, kaže, publika je ta koja odlučuje što voli, a što ne.

Najčitaniji članci