Show

Komentari 106

Mladen Grdović jedva došao do pozornice. Doteturao pa pitao kolege: 'Jesam li pobijedio?'

Mladen Grdović jedva došao do pozornice. Doteturao pa pitao kolege: 'Jesam li pobijedio?'

Mladen Grdović u zadnje vrijeme često je na udaru kritika zbog incidenata na koncertima za koje je nažalost krivo njegovo pretjerivanje u alkoholu. Nakon pada na pozornici u Sloveniji rekao je da se to više neće ponoviti

Riječani su u subotu svjedočili još jednom incidentu Mladena Grdovića (63) koji je na kraju finalne večeri festivala MIK-a došao vidno pijan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grdović je u finalnoj večeri festivala 'Melodije Istre i Kvarnera' opet pretjerao s pićem pa se nije mogao uspeti na pozornicu, a nije mogao ni otpjevati pjesmu 'Od Istre do Prevlake', piše Jutarnji.hr.

Iako je prve dvije festivalske večeri u Kastvu i Malinskoj profesionalno odradio, u finalu je u obližnjem kafiću posegnuo za alkoholom. Do pozornice je došao tek na kraj festivala u pratnji čovjeka koji je morao paziti na njega.

- Jesam li pobijedio? - doteturao je kada je festival već završio i upitao.

- Ne, Mladene, nisi i teško da ćeš na taj način ikada igdje pobijediti - rekli su mu kolege pjevači.

Za komentar na ovu temu kontaktirali smo Ljubu Šeperića, Grdovićevog menadžera, no nije nam se javio. 

Podsjećamo, Grdović se u zadnje vrijeme često nalazi na udaru kritika zbog svojih incidenata na koncertima za koje je krivo njegovo pretjerivanje u alkoholu.

Unatoč tome, pjevač tvrdi da ga kritike ne diraju i da nastavlja sa svojim nastupima, a obećao je i da neće više imati ovakve istupe.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci