Show

Komentari 0

Green Gold Club će se ljuljati u ritmu hitova iz '80-ih i '90-ih

Green Gold Club će se ljuljati u ritmu hitova iz  '80-ih i '90-ih

Imate li, drage djevojke, žene i supruge, cipele u kojima ste plesali , izvucite ih baš ovaj vikend jer će se Green Gold Club ljuljati u ritmu hitova

‘Šumica sva se trese’, pjevala je devedesetih I Bee, danas Ivana Banfić. A mi smo ludo plesali na taj i mnoge druge hitove. E, pa, upravo će ta i takva glazba obilježiti vikend u Green Gold Clubu. Ali, idemo mi po redu.

Dakle u četvrtak, 19. studenog pozivamo vas na uobičajen tamburašku feštu uz vesele i raspjevane dečke sastava Dyaco. Ovog im puta u goste dolaze riječki zabavljači Extra Robi i Prco. Preporuka je da doma ne kažete kad se vraćate jer bi fešta mogla potrajati.

Ostatak vikenda posvećen je osamdesetim  devedesetim godinama prošlog stoljeća. Ivana Banfić, Minea i Ella u petak, 20. studenog protrest će vam stres nakupljen u tijelu tijekom radnog tjedna. ‘Vrapci i komarci’, ‘Iza ponoći’, ‘Šumica’ , ‘Uberi ljubicu’, ‘Good boy’ i mnoge druge pjesme moći ćete pjevati sa spomenute tri dame. Jasno vam je već da subotom ne postoji bolja zabava u gradu, pa je najbolje odmah se dogovoriti s dragim ljudima da se nađete u Green Gold Clubu.

Subota navečer rezervirana je za Dj Brothers i nastavak plesa uz glazbu  osamdesetih i devedesetih, s blagim težištem na stranu glazbu tog zlatnog razdoblja. Imate li , drage djevojke, žene i supruge, cipele u kojima ste plesali na te hitove, izvucite ih baš ovaj vikend jer će se Green Gold Club ljuljati u ritmu hitova koji su nam obilježili živote, pjesme kojima se uvijek vraćamo. Zadnji vikend prije početka Adventa budite veseli, pjevajte i plešite u Green Gol Clubu! 

Najčitaniji članci