Show

Komentari 0

Green Gold u znaku Begina, Michaela Jacksona i fetiša

Green Gold u znaku Begina, Michaela Jacksona i fetiša

Koliko ste puta u mladosti pokušali oponašati famozni Moonwalk, Michaela Jacksona? Bila je to svjetska atrakcija, mnogi su se odijevali i plesali kao on

Koliko ste puta u mladosti pokušali oponašati famozni Moonwalk, Michaela Jacksona? Bila je to svjetska atrakcija, mnogi su se odijevali i plesali kao on. Uskoro će vam biti jasno zašto govorimo o ovome na početku ponude zagrebačkog Green Gold Cluba za ovaj, blagdanskim lampicama osvijetljeni vikend. Idemo ipak po redu.

U četvrtak, 26. večeri studenog dobro se pripremite, jer tamburaški sastav Dyaco, koji već tradicionalno zabavlja publiku četvrtkom, ovog puta dolazi ojačan mladim snagama. Jedan od trenutačno najpopularnijih i mnogim djevojkama najzgodnijih tamburaških ansambala, Begini, rasplesat će Green Gold Club do petka ujutro.

U petak dolazimo na priču s početka članka, Michaela Jacksona. Vjerovali ili ne, u Zagreb, točnije u Green Gold Club stiže jedan od najboljih imitatora kralja popa na svijetu, Miguel Concha. ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat it’, ‘Billie Jean’ i mnogi drugi hitovi, te Miguelovi pokreti, podsjetit će nas na jednog jedinog i sasvim sigurno neponovljivog Michaela. I nemojte nam zabušavati, prepustite se ritmovima legendarnih pjesama, istjerajte iz sebe sav stres nakupljen tijekom tjedna.

Kad smo kod stresa, mnogi ga liječe raznoraznim igricama. Pa i onima u i oko kreveta. E, pa upravo fetišima nabijenu večer i noć spremamo vam u subotu, 26. ovog mjeseca. Kad kažemo lanci, maske, kavezi i lanci, brzo ćete zaključiti da u subotu možete uživati u tajnom fetiš partyju u vašem omiljenom klubu. Nemojte, dragi naši, skrivati da imate neki fetiš, nego se u subotu dođite družiti i plesati u atmosferi fetiš partyja, usred Zagreba.

Znate kako kažemo kad vas netko pita da jednu od nabrojane tri večeri idete nekuda. Sorry, ja sam ti u Green Gold Clubu.

Najčitaniji članci