Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Grizlija poslali kući, a Hanu je rasplakao razgovor s bakom

U večerašnjoj epizodi 'Život na vagi' Crveni tim morao je izbaciti nekoga iz kuće. Odlučili su se da iz showa ispada Davor Bolšec zvani Grizli jer se, smatraju, najmanje trudio

Foto: RTL
43 komentara

Katarina je glasala za Davora zbog ozljede koljena, Vedran i Ante također, navodeći da se najmanje trudio. Davor je pak, glasao da ispadne Ante. 'Ante je tvrdoglav, mlad i nismo kliknuli na prvu. Neće slušati starije, pa mi je to zapelo za oko', rekao je Grizli. Neven je također odlučio izbaciti Davora kao i Hana.

- Mislim da bi vani bio sretniji uz podršku svojih voljenih i liječnika. Mislim da bi više napredovao vani nego ovdje - komentirala je Hana. Krolo, Vlatka, Mirjana su također glasali za Davora.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Naučio sam se hraniti na neki drugačiji način, a to me ponukalo kako kuhati na drugačiji način. Najviše će mi faliti Neno, ali i Plavi tim, oni su mi jako dragi - rekao je Davor prije nego je napustio show.

Damiru najviše nedostaje Grizli u kući, dok su drugi komentirali da im nije bilo jako teško zbog njegovog odlaska budući da se spakirao dva dana prije eliminacija.
 
- Trebam li se ja derati sad ili vam je sve jasno. Mene interesirate vi, da steknete navike, da skinete kile i krenete dalje uzdignute glave. Danas kreće trening, ovo je bila uvertira, uvertira u pakao koji vas čeka, u pakao u borbu protiv kila - održao je Mario motivacijski govor svojim kandidatima prije treninga.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell
 
- Ti si skinula preko četiri i pol kile u 12 dana, a ti si osoba s disfunkcijom štitnjače i mislim da bi trebala biti uzor svim ljudima sa sličnim problemom. Svaka čast i samo tako dalje - motivirala je Sanja Silviju za vrijeme treninga te bila presretna jer se Silvija napokon oznojila što joj je inače jako teško postići.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell  

Mario je Hanu nagovorio da se penje i spušta niz stepenice, što je njoj bilo jako teško, no poslušala ga je te na kraju i vikala kako može i hoće. 

Gabi je dva puta potrčala na treningu što je za nju čudo!

- I kad sam prije išla u teretanu, nikad nisam trčala, sada sam prvi put u životu potrčala - bila je ponosna Brođanka na sebe, na čemu su joj svi čestitali.
 
Mario je želio iznenaditi Hanu pa je nazvao njezinu baku s kojom je najbliža, a kada joj je predao slušalicu Hana se rasplakala rekavši baki da joj je teže bez nje i mame nego što trenira.

Foto: BrightSide/Screenshot

- Od kada sam tu promijenili su mi se neki vidici i shvatila sam neke stvari i vi ste mi jedini bitni. Nemojte se ljutiti ako ne dođem doma kao pobjednica ali ja ću dati sve od sebe - rekla je Hana baki koja ju je, kako kaže, 'gurnula' da može dalje nastaviti. 
 
Izmoreni i pomalo gladni kandidati su se upoznali s novim namirnicama koje im je predstavila Sanja. 

- Dvije žlice proteina od konoplje, žlica kakaa, žlica meda, chia sjemenke, i imate visoko nutrientni izbalansirani shake, a i doručak' - objasnila je Sanja svojem timu.

- Prije smo sve jeli što je fino, ćevape, sendviče... a sada stavljam neke zdrave stvari u sebe i nadam se da će mi to pomoći - rekla je Silvija.
 
Kandidate je dočekao Mali izazov. Svaki par iz tima mora držati disk, a koji tim izdrži duže, taj na kraju dobiva nagradu – limfnu drenažu , vrsta masaže pomoću koje se izbacuje viška vode iz tijela, dok par koji najviše izdrži dobiva još i posebnu nagradu. 

Nakon superfinala u kojem su se za Crveni tim borile Katarina i Vlatka, te za Plavi tim Darjan i Ana, pobijedio je Plavi tim i tako osvojio limfnu drenažu dok su najbolje vrijeme imale Vlatka i Katarina  te za nagradu dobile 'vladavinu' na jednu večer.

- Večeras možete dijeliti naredbe i zapovijedi oba tima - rekla im je Marijana. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell
 
Kandidati su odradili još jedan trening nakon izazova, a Mario je zadužio Krolu za vođu treninga. Za to vrijeme Sanja je svoj tim ispitivala zašto su došli u show!

- Da mogu zavezati cipele - rekao je Darjan, 'Da se udam, brate!', vikala je Gabi, a Sanja je bila zadovoljna njihovim odgovorima. I Mario je pohvalio Nevena za kojeg je rekao da se nevjerojatno trudi.
 
Pobjednice Malog izazova, Vlatka i Katarina odlučile su Plavom i Crvenom timu 'narediti' da imaju tulum do zore, a Marko je odmah zapjevao pjesmu 'Prvi poljubac', dok su se i svi ostali brzo priključili pjesmi u dnevnom boravku. Kakav zadatak ih sutra očekuje, gdje se bore za imunitet tima, ne propustite pogledati već sutra u 20 sati, na RTL-u.

Naši partneri pišu
Message