Show

Komentari 27

Grubnić je u tajnosti dizajnirao vjenčanice za Tatjanu Dragović

Grubnić je u tajnosti dizajnirao vjenčanice za Tatjanu Dragović

Marko je u svibnju prošle godine dizajnirao vjenčanicu za Šuput. No to mu nije prvi 'izlet' u dizajniranju. Godine 2007. njegove su se dvije haljine nosile na Bečkom balu, a 2011. izbacio je svoju kolekciju haljina 'Gossip'

Stilist Marko Grubnić (37) već se 'igrao' ranijih godina s dizajniranjem haljina i vjenčanica, a sada se opet prihvatio posla i napravio u tajnosti, kako kaže, 'bezvremensku classy' kolekciju. Za modela je izabrao prijateljicu, bivšu manekenku Tatjanu Dragović (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako sam se posvetio ovom projektu jer su vjenčanja i haljine moja velika strast. Pomisao da upravo tvoja haljina nekome može biti najljepši podsjetnik na jedan od najvažnijih dana u životu, neprocjenjiva je nagrada i zadovoljstvo. Osobno ću po željama budućih mladenki prisustvovati probama jer mi je bitno da svaki detalj paše kao saliven - kaže Grubnić.

Dodaje kako svaka vjenčanica mora biti bezvremenska i da ju upravo to čini savršenom.

- Kada mladenka pogleda sliku s vjenčanja za 20 godina, želim da bude zadovoljna - dodaje Marko. Tim Mia Couture, na čelu s Miom Madunić, zaslužni su za realizaciju Markovih ideja. A njegova vizija su predimenzionirani donji dijelovi, retro puf rukavi i upečatljivi klasični detalji. 

Grubnić je u svibnju prošle godine dizajnirao vjenčanicu za Maju Šuput (40). No to mu nije prvi 'izlet' u dizajniranju. Godine 2007. njegove su se dvije haljine nosile na Bečkom balu, a 2011. izbacio je svoju kolekciju haljina 'Gossip' koja je bila inspirirana 70-ima. 

- Cilj mog dizajnerskog rada je bio napraviti show, napraviti kolekciju za crveni tepih. Kritike me ne diraju, ja nisam dizajner, ja sam stilist. Ne znam zašto su kritičari tako uštogljeno reagirali - rekao je Marko tada i dodao kako je oblačiti Barbike volio još kao klinac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci