Show

Komentari 18

Grubnić se oprostio: 'Bandić je živio za Zagreb, adio kapetane'

Grubnić se oprostio: 'Bandić je živio za Zagreb, adio kapetane'

Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom, napisao je Marko

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini od posljedica srčanog udara. Od njega se sada opraštaju brojni kolege i prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Milan Bandić

Modni stilist Marko Grubnić (38) posvetio je Bandiću emotivnu objavu. Objavio je fotografiju s Milanom sa sastanka zbog Azila Dumovec sredinom prosinca prošle godine. 

- Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem gradonačelniče - napisao je Marko.

Uz fotografiju napisao je 'adio kapetane', a na fotografiji je s njima i Milanov pas Rudi. 

U prosincu je Marko otišao do Bandića nakon navoda kako u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu zlostavljaju životinje. 

- Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama - rekao je tada Bandić. 

Najčitaniji članci