Obavijesti

Show

Komentari 22

Gwyneth Paltrow se u tajnosti udala: Zabava je bila svadba?

Gwyneth Paltrow se u tajnosti udala: Zabava je bila svadba?
15

Glumica je imala djevojačku zabavu u Meksiku na kojoj su bile Stella McCartney i Cameron Diaz. Zakupile su privatne vile u luksuznom odmorištu u općini Las Cabos čija je cijena oko 42.000 kuna

VIDEO

Glumica Gwyneth Paltrow (45) i televizijski scenarist Brad Falchuk (47) u vezi su od kolovoza 2014., a upoznali su se na setu serije 'Glee' gdje je Amerikanka imala gostujuću ulogu. Par se navodno vjenčao u subotu pri čemu su se potrudili zavarati javnost da je riječ samo o 'svadbenoj zabavi', piše Daily Mail. 

 

Secret wedding ??? 👰🤵🏻 L.A. Saturday 14.04.18 #gwynethpaltrow #bradfulchuck #

A post shared by gwyneth.paltrow.starlight (@gwyneth.paltrow.starlight) on

Gwyneth i Brad unajmili su kazalište u Los Angelesu i pozvali oko 400 prijatelja. Među njima su bili redatelj Steven Spielberg, glumice Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Liy Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore te komičarka Chelsea Handler. Većina uzvanika je nosila cvjetni ukras zataknut na gornji dio odjeće što je običaj na vjenčanju. 

Gwyneth, koja se 2016. razvela od pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina (41), umjesto bijele vjenčanice nosila je tamnoljubičastu haljinu s prorezom na lijevoj nozi i cvjetnim ukrasom na ramenu. Brad je obukao crnobijelo odijelo s leptir mašnom. Talijanski biznismen Giancarlo Giamemetti (80) dodatno je 'pojačao' glasine o tajnom vjenčanju čestitajući paru na društvenim mrežama i ispričavajući se jer nije mogao doći. 

Glumica je objavila fotografiju kako se sprema u hotelu u Los Angelesu i napisala 'jutro poslije' nakon čega su joj brojni prijatelji i obožavatelji čestitali na udaji. Usto su ju zamolili da stavi sliku s vjenčanja s Bradom i istaknuli kako zaslužuje svu sreću svijeta. 

 

The morning after #thenomadla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth je prije nekoliko dana imala djevojačku zabavu u Meksiku na kojoj su bile i dizajnerica Stella McCartney i glumica Cameron Diaz koja je navodno organizirala putovanje. Zakupile su privatne vile u luksuznom odmorištu u općini Las Cabos čija je cijena oko sedam tisuća dolara po noći (oko 42.000 kuna). Gwyneth se pohvalila slikama s plaže, a navodno si je dala oduška i popila koju čašu vina s obzirom da inače ne pije alkohol. 

Glumica iz braka s Martinom ima kćer Apple (13) i sina Mosesa (12), a nedavno je rekla da se zbog udaje za Brada osjeća kao da opet ima 21 godinu. Istaknula je kako nije imala svadbu s glazbenikom i uzbuđena je radi organizacije svih detalja. 

- Prijateljice mi šalju slike vjenčanica. Uzbuđene su kao i ja - ispričala je Gwyneth koja je potvrdila zaruke sa scenaristom u siječnju ove godine. Dodala je kako imaju sreće što jer su pronašli jedno drugo u savšrenom životnom trenutku. 

Brad iz 10-godišnjeg braka s filmskom producenticom Suzanne Bukinik ima kćer Isabellu i sina Brodyja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao