Obavijesti

Show

Komentari 2

Hailey Bieber o optužbama za preljub: 'Nisam bila s Justinom dok su on i Selena bili zajedno'

Hailey Bieber o optužbama za preljub: 'Nisam bila s Justinom dok su on i Selena bili zajedno'
6

Hailey nikada prije nije komentirala optužbe da je 'ukrala Biebera Seleni'. Iako ni u novom podcastu bivša djevojka nije imenovana, bilo je jasno da se radi o njoj

VIDEO

Manekenka Hailey Bieber (25), u jučerašnjoj epizodi podcasta 'Call Her Daddy', suočila se s dugogodišnjim glasinama da je 'ukrala' svog muža Justina Biebera (28) njegovoj bivšoj Seleni Gomez (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bieber zabrinuo obožavatelje: 'Kao što vidite ne mogu se nasmijati i ne mogu trepnuti' VIDEO

- Kad smo se on ili ja ikad počeli družiti ili nešto slično, on nije bio u vezi. Ikad. U bilo kojem trenutku - inzistirala je Hailey. 

Napomenula je da nikada prije nije javno komentirala optužbe. Voditeljica podcasta nije konkretno imenovala Selenu, ali je implikacija bila jasna.

2011 American Music Awards - Los Angeles - By Lionel Hahn

- Nije u mom karakteru petljati se u nečiju vezu. Nisam zainteresirana za to i nikada nisam bila. Nisam bila s njim dok je on bio s nekim u vezi. To je kraj - izjavila je Hailey.

Hailey Baldwin and Justin Bieber Sighting - Los Angeles

Što se tiče vremenskog razdoblja u kojem su Hailey i Justin obnovili svoju vezu, zaručili se i vjenčali dok je pjevač također navodno još provodio vrijeme sa svojom bivšom, Hailey je rekla da može razumjeti kako to izgleda izvana, ali to nije ono što je ona doživjela.

- Bila je prava stvar za njih da zatvore ta vrata. U to vrijeme nisu bili u vezi - komentirala je Justinovu vezu sa Selenom.

Objasnila je da poštuje njihovu dugu povijest i zna da to zatvara jedno poglavlje te da je njihov prekid bila najbolja stvar za Justina da bi mogao krenuti dalje. Osim toga, rekla je da je jedan od razloga zašto je njihov brak tako jak upravo je to što je Justin uspio to zaključiti.

Hailey Bieber progovorila o tvrdnji da je Seleni ukrala Justina: 'Morate znati istinu'
Hailey Bieber progovorila o tvrdnji da je Seleni ukrala Justina: 'Morate znati istinu'

Manekenka je dodala kako se nikada ne bi htjela s nekim upustiti u vezu, niti udati za njega, ako se brine da on još ima osjećaje prema bivšoj.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Helping him heal. Hailey Bieber puts on a very loved up display with Justin as two relax during their time in Couer d’Alene

- Pouzdano znam da je razlog zbog kojeg smo uspjeli ponovno biti zajedno taj što je to poglavlje bilo potpuno zatvoreno i za mene to znači poštovanje - rekla je.

REUTERS 31-08-2021 10:26 #1

 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S MAGIC LEONOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin