Obavijesti

Show

Komentari 74

Hakijin vodič za seks i koronu: Samo Halid i gulaš za djevojku!

Hakijin vodič za seks i koronu: Samo Halid i gulaš za djevojku!
9

Već su oko dosta stvari "kliknuli" pa dane u samoizolaciji provode slušajući hitove Halida Bešlića te se zabavljaju u kuhinji. Djevojci želi predstaviti prave bosanske specijalitete, a prvi na redu mu je gulaš

VIDEO

"Da te nema ja bih bio sam, život kraj tebe taman je...", glase Bešlićevi stihovi koje ovih dana pjevuši zaljubljeni Hakija Špago (42) iz showa "Ljubav je na selu".

U Konjic je stigao korona virus, a farmer je svjestan situacije i, kaže, nije ga strah. S djevojkom (30) provodi dane u samoizolaciji, a ljubav im sve više cvjeta. Par je u vezi svega mjesec dana, ali su već započeli zajednički život u Konjicu i uskoro će pred matičara. Hakija je trenutačno u fazi upoznavanja svoje buduće supruge jer se ne poznaju dugo. Kako kaže, želi spoznati što sve ona voli i što je veseli, a tako je i s njezine strane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Već su oko dosta stvari "kliknuli" pa dane u samoizolaciji provode slušajući hitove Halida Bešlića (66) te se zabavljaju u kuhinji. Zavodnik iz Konjica sebi je postavio cilj da upozna ukus tajanstvene djevojke. Nije ekspert u kuhinji, kaže, ali se snalazi. Djevojci želi predstaviti prave bosanske specijalitete, a prvi na redu mu je bosanski gulaš. Također, Zagrepčanka ne zanemaruje ni njegove želje.

- Ona mene iznenadi večerama i jutarnjom kavom svaki dan, koja je najbolja koju sam dosad probao - kaže nam Hakija, koji je u "Ljubavi na selu" Nikolini Sajević (18) i Marijani Črlenec (29) zadao da mu naprave kavu. Njihova mu se nije svidjela, ali sad je našao ženu koja pravi kavu po njegovom ukusu. 

- Volim jutro započeti polagano i opušteno, uz kavu - kaže Hakija, koji ne voli žuriti. Sam si kreira kakav će mu dan biti, a najvažnije mu je uživati dok može. Ipak, kršenje pravila oko korona virusa mu ne dolazi u obzir. Smanjio je izlaske, kaže, i plan mu je sad u ovakvoj situaciji provesti što više vremena s osobom koju voli. Želi se družiti, smijati i razgovarati, a ima poruku i za sve ostale parove koji se klone izlazaka iz kuće dok se ne smiri pandemija. 

- Uživajte s osobama koje volite, tako vam nikad ne može biti dosadno - kaže fatalni Hakija. Nazivaju ga bosanskim Georgeom Clooneyjem, što mu vrlo laska, a njegov najdraži film mu je "Oceanovih 11", koji možda ponovno pogleda u udobnosti svog doma s budućom suprugom.

Odabranica njegovog srca voljna mu je pomoći oko posla na imanju, što mu je vrlo bitno. I Hakijinoj obitelji se sviđa 12 godina mlađa djevojka.

- Upoznali su je nekidan kad smo stigli u Konjic. Tada smo im priopćili da ćemo se vjenčati. Svi su bili prvo iznenađeni, ali dobili smo samo pozitivne komentare i komplimente - rekao je Špago, koji je i više nego spreman za "Brak na prvu". 

- Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati - kaže Hakija sa sigurnošću. Znao je da je Zagrepčanka prava djevojka za njega čim joj je vidio fotografije na društvenim mrežama. Ipak, početak emotivnog odnosa im je bio zamršen. Dok se s budućom suprugom dopisivao danonoćno, istovremeno ga je Marijana optuživala kako se od nje distancirao i inicirala je razgovor nasamo, nakon kojeg su se i poljubili.

- Djevojka mi je priznala da joj je bilo malo neugodno gledati show, ali nije mi ništa zamjerila. Zajedno smo gledali finale, ali emisija je sada iza nas - kaže Hakija. Djevojka i on imaju, kaže, sličan karakter stoga im zajednički boravak u izolaciji zasigurno godi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja