Show

Komentari 1

Halid Bešlić: 'Nema tog meraka kao kad u autu slušam CD...'

Halid Bešlić: 'Nema tog meraka kao kad u autu slušam CD...'

Ne znam je li ovo moj zadnji album, jer upitno je na što će se u budućnosti snimati ako se više ne bude koristio CD. Kupio sam, naime, nedavno novi auto u koji nije ugrađen CD player nego USB, rekao je

Pjesma je ispala slučajno, a kad se nešto desi slučajno, onda je to sigurno dobro, tvrdi Halid Bešlić (66). Pjevač je snimio spot za pjesmu ‘Trebević’. I novi je album, dodao je, završen, a na tržištu bi se trebao naći u veljači.

- Ne znam je li ovo moj zadnji album, jer upitno je na što će se u budućnosti snimati ako se više ne bude koristio CD. Kupio sam, naime, nedavno novi auto u koji nije ugrađen CD player nego USB. Nije mi to ipak to, nedostaje mi player, nema tog meraka kao kad u autu slušam CD - rekao je Halid.

POGLEDAJTE VIDEO:

Legenda estrade dodaje da će vjerojatno snimati, jer su mu ostale četiri dobre pjesme koje nisu ušle na ovaj album. Na njemu se, priča Halid, nalazi devet pjesama i dvije „Ja bez tebe ne mogu da živim“ i „Taman je“, koje su već hitovi.

Na snimanju je bio i Nedim Srnja, izvršni producent Halida Bešlića i Enesa Begovića, koji nije skrivao zadovoljstvo što će dugoočekivani album Bešlića uskoro ugledati svjetlo dana. 

- Halid Bešlić i Samir Kadirić su završili pjesme. Sada je ostao lakši i slađi dio posla. Omot albuma radi Almir Kurt - rekao je Nedim Srnja.

Za režiju spota zadužen je odlični Jasmin Pivić. Pod njegovim okom dijelovi spota su snimljeni u Vijećnici, na Baščaršiji i u hotelu Pino nature na Trebeviću. U spotu glavnu ulogu igraju bh. glumac Irfan Ribić i manekenka Saška Veselinov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci