Obavijesti

Show

Komentari 147

Halidu šivali jezik, prijeti mu sljepoća na desno oko?

Halidu šivali jezik, prijeti mu sljepoća na desno oko?
27

Pjevač je trenutačno na intenzivnoj njezi i još je pod anestezijom. Halidov sin Dino uvjeren je da će liječnici uspjeti spasiti pjevačevo desno oko

VIDEO

Halid Bešlić (55) vraćao se oko četiri sata ujutro sa svoje benzinske pumpe u Semizovcu. Večeri pjevač voli provesti sjedeći s prijateljima na pumpi, kaže bivši menadžer Faruk Drina. Vozeći Škodu Superb, Bešlić je izgubio kontrolu u naselju Kobilja glava na ulazu u Sarajevo. Sletio je s ceste, srušio stupić i završio u odvodnom zemljanom kanalu. Cesta je bila skliska, padao je i snijeg, a Halid doznajemo, nije bio vezan. Poslije nesreće sam je pozvao policiju i hitnu pomoć. Čekajući ih, izgurao je auto iz jarka, rekao je Halidov sin Dino Bešlić. U Klinički centar Univerziteta Sarajevo Halid je stigao oko pola pet ujutro. Imao je teške ozljede kostiju lica i posjekotine.
- Operirali su ga oftalmolozi i maksilofacijalni kirurzi. Operacija je trajala do podneva. Liječničke prognoze za njegovo desno oko su loše, što se tiče vidne funkcije - rekla nam je glasnogovornica bolnice Biljana Jandrić. Nije potvrdila, ali ni demantirala informaciju da su liječnici Halidu morali šivati i jezik.
- O tome mogu razgovarati samo s njegovom obitelji - kaže glasnogovornica i dodaje da će pjevač možda morati na još nekoliko operacija u SKCS-u. Pjevačev prijatelj otkrio je za Jutarnji list da je Halid još uvijek pod anestezijom te je izgubio puno krvi. Dodaje kako pjevača čekaju minimalno dvije plastične operacije.
Halida su u sobi intenzivne njege posjetili supruga Sejda i sin Dino, koji tvrdi da će liječnici uspjeti spasiti Halidovo desno oko. Na Dinov mobitel u bolnici  javio se obiteljski prijatelj Bešlićevih. Potvrdio je da su pjevaču liječnici šivali jezik. Nada se da će Halid ubrzo ozdraviti i opet zapjevati.
- Ne mogu vam potvrditi ni da nije bio vezan. Zasad ne mogu reći niti je li prebrzo vozio i je li pio alkohol - kaže Dragan Mioković iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.
- Halid je fala Bogu dobro, koliko je to moguće - kaže njegov harmonikaš Samir Kadirić. I Nina Badrić je pokušavala saznati kako je Halid, ali nije uspjela dobiti sarajevsku bolnicu.
- Otići ću na Kamenita vrata zapaliti svijeću i pomoliti se- kaže Nina. Alka Vuica, s kojom Halid voli i zapjevati, nije bila raspoložena za razgovor. Još uvijek se nagađa je li Halid zbog umora zaspao za volanom. Bešlić je 6. ožujka pjevao na splitskim Gripama, a dva dana poslije nastupio je u Slavonskom Brodu. Zbog iscrpljenosti prije mjesec dana  završio je u sarajevskoj bolnici. Bio je na infuziji, a liječnici su mu tada savjetovali da se odmori.

NEUMORNA GLAZBENA ZVIJEZDA
Halid Bešlić rođen je 20 studenog 1953. godine u Bosni i Hercegovini u zaseoku Vrapci kod Knezine. Glazbom se amaterski počeo baviti još kao učenik osnovne škole. Sudjelovao je u raznim kulturno-umjetničkim društvima, a najduže vremena je proveo u KUD "Zija Dizdarević". Nakon odsluženja vojnog roka, neko je vrijeme nastupao u poznatim sarajevskim restoranima. Prvu "singl" ploču snimio je 1973. godine, a šest godina kasnije objavljuje i prvi album pod imenom "Singlovi" koji ga lansira među najveće zvijezde tadašnje balkanske glazbene scene. U razdoblju od 1979. do 2003. godine snimio je 16 albuma, uz dva albuma uživo, koji su prodani u milijunskim nakladama.
Halid je poznat što na koncertima uvijek daje sve od sebe, a i publika je to znala prepoznati. Pjevač nije mirovao ni za vrijeme srpske agresije na BIH. Od 1992. do 1995. godine pjevao je na više od 500 humanitarnih koncerata širom zapadne Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'
PRIJE 24 GODINE

Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'

Ako Baby Lasagna pobijedi na Eurosongu, čast organiziranja natjecanja iduće godine pripala bi Lijepoj Našoj. Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je 1990. Zagreb bio domaćin