Obavijesti

Show

Komentari 51

Halit se susreo s euforičnim obožavateljicama i djecom...

Halit se susreo s euforičnim obožavateljicama i djecom...
12

U Konzumu na Črnomercu dočekali su ga brojni obožavatelji. Onuru je bolesna djevojčica Nika dala crteže za suprugu i sina. U društvu pet žena uživao je u sarmi

VIDEO

Malena Nika Rogar (10) koja boluje od cerebralne paralize posebno je dirnula Halita Ergença (40). Glumca je Nika upoznala u Konzumu u Sopotu. Dala mu je crteže za Šeherezadu (28) i desetomjesečnog sina Alija. Izljubio ju je i fotografirao kako bi pokazao sliku supruzi Berguzar Korel. Jučer ujutro Halit se s obožavateljima susreo u Konzumu u zagrebačkom Črnomercu. Poželio je vidjeti naše novine.

- Ebru, vidi! - pozvao je Ergenç menadžericu smijući se začuđenom izrazu lica na fotografijama u 24sata. Oduševio ga je i naslov na turskom 'dobrodošao' pa nas je zamolio da mu ostavimo jedan primjerak 24sata. U trgovini u Črnomercu imao je i konferenciju za novinare, a razdragane obožavateljice natiskale su se oko njega s fotoaparatima. Najsretnije su uspjele ući u dio ograđen za novinare, a kad je Onur iz '1001 noći' izašao pred okupljene, zavladala je euforija. Podijelio je nekoliko svojih fotografija, a neke obožavateljice umalo su zaplakale od sreće.

- Dobrodošli! Presretan sam što sam ovdje. Jako vam se zahvaljujem što ste me tako lijepo primili, Hrvati su uistinu srdačni ljudi. Ponosan sam što toliko volite ‘1001 noć’ - rekao je.

Otkrio je da ga nogomet ne zanima pa nije mogao reći navija li za Fenerbahçe ili Galatasaray.- Na prvenstvima navijam za Tursku - rekao je turski glumac otkrivši da obožava poeziju ljubavne tematike.

- Volim pjesme Pabla Nerude. Smatram da sam romantičan kao i Onur. Posebice sam se našao u citatima iz ‘1001 noći’ - rekao je. Odjeću mu kupuje supruga Bergüzar Korel (28) jer se ne snalazi u trgovinama. 'U seriji neprestano jedete', opaska je koja ga je nasmijala.

- Seriju smo snimili prije tri godine tako da su kilogrami otišli - rekao je Halit kroz smijeh zaključivši da i dalje voli jesti.- Volim japrak, rižu, baklave, knefe koje su toliko slatke da nakon njih možete trčati tri kilometra - nabrajao je Halit.

Zbog Nike zaplakala je i Iva Balent

Ivu Balent dirnula je djevojčica u kolicima. Rasplakala se vidjevši koliko je sretna što je upoznala svog idola.U Zagreb danas stiže i Bergüzar, koja će također biti u Konzumovoj reklami. Taj lanac pokreće nagradnu igru u kojoj će najsretnije dobitnike voditi u Istanbul na mjesta gdje se snimala serija.

Šarmirao je žene u restoranu

Hrana vam je ukusna i svi su jako srdačni, pohvalio je Halit Ergenç hrvatska tradicionalna jela i Zagrepčane. Nakon leta iz Istanbula i poslovnog sastanka, u nedjelju u 18 sati zvijezda turske sapunice '1001 noć' došao je u zagrebački restoran Okrugljak. Večerao je u intimnoj atmosferi u kutu restorana. Društvo su mu pravile direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent, šefica restorana, njegova menadžerica Ebra i dvije tamnokose žene. Posluživala su ih dva konobara, a jeli su janjetinu, zapečene štrukle, sir, sarmu te pili crno dalmatinsko vino. Markantnom Onuru posebno su se svidjeli zapečeni štrukli. Turski šarmer opušteno je razgovarao o poslovnim planovima, seriji koju snima i prepričavao svoja iskustva u snimanju reklama. Cijelu večer se smijao.Osoblje Okrugljaka ogradilo je prostor gdje je sjedio, ali to nije spriječilo Halitove obožavateljice da ga traže autogram. Sramežljivo se nasmijao pa je nakratko prekinuo večeru kako bi potpisao nekoliko razglednica.Plavooki turski zavodnik već oko 21 sat otišao je spavati u zagrebački hotel Westin.

Meni za Halita

Aperitiv od brusnice, zapečeni zagorski štrukli, guščja jetra, sarma s pire krumpirom,  domaći crni i bijeli kruh, janjetina s povrćem, štrudl od jabuka, kocka od kestena, razne vrste sira i crno i bijelo vino

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu