Obavijesti

Show

Komentari 34

Halit Ergenç stao u je obranu kolega: Mi nismo bestidnici...

Halit Ergenç stao u je obranu kolega: Mi nismo bestidnici...
8

SULEJMAN VS. PREMIJER Hurem se u seriji 'Sulejman Veličanstveni' pojavljuje bez marame i to je razljutilo turskog premijera pa je kritizirao sve glumce iz serije

VIDEO

Zbog pritiska turskog premijera, Meryem Uzerli (29) u novim epizodama u seriji pojavljuje se s maramom na glavi.

Premijer Recep Tayyip Erdogan glumce iz serije nazvao je bestidnicima koji iskrivljuju povijest velikog vladara. Ta tvrdnja razljutila je Turke, pa tako i Halita Ergenca (42). On je prošli tjedan primio nagradu za najboljeg promotora Turske u svijetu, a premijeru je s pozornice u ime svojih kolega poručio: “Nismo bestidnici. Povijesne činjenice u seriji su točne, ali to nije bitno jer ovdje je riječ o ljubavnoj priči. Pa nije ovo dokumentaran film”.

Na premijerove uvrede reagirala je i Nebahat Çehre (68) koja glumi sultanovu majku. Smatra da je serija pobjeda turske kinematografije nad vladajućima. Premijer je također napao i Meryem Uzerli. Savjetovao joj je da se pokrije ako želi nastaviti snimanje serije. U protivnom mogli bi je kazniti jer oskvrnjuje povijest Turske. 
Kako bi izbjegli nevolje, producenti su odlučili da Meryem u trećoj sezoni, koja se trenutačno snima, manje pokazuje grudi. Sulejmanova jedina žena tako će postati religiozna, a svaki dan će počinjati molitvom. 

Sultan mi je slomio srce

Deniz Çakır (30), zvijezda serije “Kad lišće pada” koja u “Sulejmanu Veličanstvenom” glumi sultanovu polusestru Šah, “izgubila” je glavu za Halitom Ergencom (42). 
Ekipa sa seta kaže kako je odmah “zaiskrilo” između nje i Halita. Viđali su ih kako se druže poslije snimanja. To je razljutilo glumčevu suprugu Bergüzar Korel (30) koja ga, otkad se snima serija, često “posjećuje na setu” jer se boji “djevojaka iz harema”. 


- Čim dođe, povuku se u njegovu sobu u kojoj dugo razgovaraju, a znaju i vikati jedno na drugo - kažu suradnici.

Deniz nije prva žena za koju se govorilo da je Halit “bacio oko” na nju. Ona to nije ni demantirala.


- Ne želim govoriti o našem odnosu, ali slomio mi je srce. Nijedan glumac nije mi bio zanimljiv kao on - izjavila je Deniz.

Prije nje “mutio” je s Hurem koju glumi Meryem Uzerli i robinjom Firuzu koju igra junakinja serije “Sila” Cansu Dere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni