Obavijesti

Show

Komentari 11

Halle Berry udavala se tri puta, nema sreće s dečkima, a izgleda savršeno u 55. godini: Bomba si

Halle Berry udavala se tri puta, nema sreće s dečkima, a izgleda savršeno u 55. godini: Bomba si
8

I dok neki preko noći žele dobiti trbušnjake ili izgubiti višak kilograma, Halle odavno zna da ne postoji magični štapić koji će ti riješiti te probleme. Ravan trbuh rezultat je dugogodišnjeg vježbanja

VIDEO

Glumica Halle Berry poznata je po tome da obožava naporno trenirati kako bi i dalje imala savršenu liniju. To joj očito ide od ruke jer komplimente pršte sa svih strana iako ima 54 godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Halle Berry vježba 

Pokretanje videa...

Halle Berry vježba 00:56

Motivacija je ključna za postizanje ciljeva kod vježbanja, a njeni istaknuti mišići savršen su primjer za to. Glumica je pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu ovo ljeto kada je napunila 54 godine i svoj poseban dan proslavila sa zagonetnim prijateljem u Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

54....life just gets better and better! 🌈✨

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Majka dvoje djece sada je isklesanija nego ikad nakon višemjesečnih priprema za novi film mješovitih borilačkih vještina 'Bruised', u kojem glumi bivšu borkinju ​​koja se bori za skrbništvo nad djetetom i oživljava svoju karijeru. Premijera filma bila je sredinom rujna.

Iako izgleda fantastično, Halle u ljubavi baš i nije imala sreće. Udavala se tri puta, ali nije dobila onaj moment 'živjeli su sretno do kraja života'. Od 1993. do 1997. bila je u braku s Davidom Justiceom (54), zatim je četiri godine nakon rekla sudbonosno 'da' kantautoru Ericu Benetu (49) i u rujnu 2005. su otkrili da su se razišli.

31st Annual Silver Rose Gala & Auction - Beverly Hills

Zatim je Halle bila pet godina u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem (44) i s njim je dobila kćer Nahlu Arielu (12). Treći put se obvezala glumcu Olivieru Martinezu (54) 2013., a iste godine je rodila i sina Macea Roberta (6). Ljubav je pukla dvije godine nakon i par je 2105. pokrenuo razvod. Krajem kolovoza glumica je odlučila kako će u tom procesu zastupati samu sebe.

Kings Premiere - Toronto International Film Festival 2017

- Nitko joj nije dorastao, zato svaka veza i pukne. Treba znati živjeti s takvom ženom, ne može to svatko - govorili su njeni pratitelji na društvenim mrežama.  

Fanovi su napali Halle Berry jer joj sin (6) hoda u štiklama
Fanovi su napali Halle Berry jer joj sin (6) hoda u štiklama

I dok neki preko noći žele dobiti trbušnjake ili izgubiti višak kilograma, Halle odavno zna da ne postoji magični štapić koji će ti riješiti te probleme. Njezin isklesani trbuh rezultat je stroge prehrane i vježbanja dugi niz godina.

- Ne postoji prečac, samo naporan rad i predanost. Jako je bitno što jedete, ali i dosljednost - istaknula je svojedobno. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin