Obavijesti

Show

Komentari 110

Hamdija čeka sud za prijetnje ljubavnici, a uživa u Tajlandu

Hamdija čeka sud za prijetnje ljubavnici, a uživa u Tajlandu
12

Pobjednik ‘Big Brothera’ Seferović sa suprugom Alisom istražuje otok Phuket i egzotične životinje, a njihov brak, čini se, nije poljuljala ni ljubavnica Nataša...

VIDEO

Dok pobjednika druge sezone 'Big Brothera', Hamdiju Seferovića (40), očekuje suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog prijetnji smrću bivšoj ljubavnici Nataši (43), on se sa suprugom Alisom (39) 'brčka' u tirkiznome moru u egzotičnom Tajlandu.

Nekadašnja reality zvijezda pohvalila se fotografijama s godišnjeg odmora na društvenoj mreži, a čini se kako njihov brak, koji traje više od 20 godina, ništa nije poljuljalo.

Pokretanje videa...

01:07
Bivši pobjednik Big Brothera u problemima: Prijeti mu zatvor
Bivši pobjednik Big Brothera u problemima: Prijeti mu zatvor

Preplanuli Hamdija na nekima od fotografija grli Alisu i nosi je na leđima, a osmjesi im ne silaze s lica. Njihovi prijatelji komentiraju kako su im to 'fotke godine'. Seferović se na rajskom otoku Phuketu 'poigrao' i s kraljevskom kobrom koju je stavio oko vrata te je pozirao u kavezu iza tigra. 

Turističke su to atrakcije kod kojih je neizbježno mukotrpno cjenkanje, a penju se do 60-ak kuna.


- Životinja i zvijer - prokomentirao je Hamdija tigra i sebe. Sa Seferovićima, kako se šuška, nisu bili sin Lorens i kći Lorena.

Hamdija, koji inače živi u Zagrebu, tijekom ljeta radi u Rovinju, gdje ima trgovinu s odjećom u centru grada. Često ga se može vidjeti kako sjedi ispred trgovine i obavlja pozive na mobitelu. Iako uvijek nasmiješen, prvi Rom koji je u televizijskom reality showu osobnošću osvojio simpatije gledatelja, privatno prolazi pravu kalvariju.

U tajnosti mu sude na zagrebačkom Kaznenom sudu zbog prijetnji smrću frizerki Nataši iz Šibenika.

Ona u Zagrebu ima salon, a Hamdiji je još 2005., dok se u 'Big Brotheru' borio za milijun kuna, kako tvrdi, u tajnosti rodila dijete iako je kao otac djevojčice upisan njezin tadašnji partner. Njihova romansa završila je turbulentno.

BB pobjednik Hamdija mogao bi u zatvor: Prijetio ljubavnici?
BB pobjednik Hamdija mogao bi u zatvor: Prijetio ljubavnici?

Frizerka tvrdi kako ju je Hamdija u nešto više od mjesec dana kontaktirao 230 puta, a prijavila ga je tek u srpnju 2017., kad joj je, kako kaže, zaprijetio telefonskim pozivom. Tad joj je, kako ona tvrdi, rekao kako će sve pomno isplanirati, da neće ni znati što ju je snašlo te ju je nazivao raznim pogrdnim imenima.

Na sudu su se u proteklih godinu dana trebali susresti nekoliko puta, ali ročišta su bila odgođena. Iduće ročište je sredinom ožujka.

Kako neslužbeno doznajemo, Državno odvjetništvo se žalilo na odluku prema kojoj su Hamdiji ukinuli zabranu približavanja frizerki. Seferovićev odvjetnik Tihomir Mišić nije htio ništa komentirati jer je postupak zatvoren za javnost. Hamdijini bivši cimeri iz reality showa 'Big Brother' pravdaju se kako su s nekadašnjim prijateljem izgubili svaki kontakt i da se više ne viđaju.

RTL

S vremenom je Hamdija Seferović promijenio imidž pa je kosu koja mu je sezala gotovo do ramena obrijao na samo nekoliko milimetara, a prijateljima je povjerio kako planira presaditi kosu ne bi li spriječio ćelavost. No kako su nam prepričali Hamdijini prijatelji, taj će zahvat umjesto u nekom zagrebačkom frizeraju ipak, šuška se njegovim susjedstvom, odraditi u Turskoj. 

Nekadašnji reality natjecatelj oduvijek je slovio kao veliki zavodnik pa je tako supruga pokazivala ljubomoru i kad je prije 14 godina samouvjereno ulazio u Big Brother kuću u zagrebačkoj Dubravi. 


- Imam te na oku - poručila mu je Alisa dok ga je ispraćala u izolaciju. U showu su ga povezivali sa stanarkom Sanjom Močibob nakon što su bili u krevetu ispod pokrivača u muškoj sobi, a gledatelji su komentirali po internetskim forumima kako su u prijenosu uživo vidjeli i 'nešto više' od prijateljskog druženja. Puležanka je sve opovrgnula nakon izlaska iz realityja. 


- Da je bilo nešto, ne bi me bilo sram. Nije bilo seksa s Hamdijom - rekla je svojedobno Sanja, koja danas radi u trgovini s naočalama. Tad 27-godišnji Hamdija 'potukao' je konkurenciju od 20 natjecatelja u 118 dana, a nakon izlaska iz BB kuće njegova se popularnost samo povećavala iz dana u dan. 


- Živio sam vrlo dobro i prije odlaska u Big Brother kuću, no nakon izlaska živim dvostruko bolje. Vjerujem da se nitko nije grozno osjećao nakon završetka showa, osim ako se ondje pogrešno predstavio i živio u laži. Naime, ako se u kući ponašaš k’o idiot, glumiš i nisi prirodan, nakon izlaska imat ćeš problema suočavati se s negativnim komentarima i napadima. Ali tako je i inače u životu - rekao je tad Seferović. S osvojenim novcima otvorio je, kako je rekao, kafić u Dubravi te dio uložio u gradnju kuće za suprugu i djecu. Poslovne ponude 'pljuštale' su mu sa svih strana. Glumio je 2006. u spotu Vesne Pisarović (40) za pjesmu 'Neka ljudi govore', a ubrzo je imao i sporednu ulogu žigola Marija Salaja u sapunici 'Zabranjena ljubav'.

- U početku sam imao jaku tremu s obzirom na to da mi je to prvo pravo glumačko iskustvo, ali brzo sam se opustio i mislim da sam se dobro snašao. Radeći s profesionalcima dobio sam mogućnost pokazati potencijal i nadam se da ću tu mogućnost maksimalno iskoristiti - rekao je Seferović. Tad se našalio i kako mu se smiješi holivudska karijera, a 2007. se nadao da će snimiti film u Bollywoodu, jer ga je uočio ugledni redatelj Dev Anand.

Davor Višnjić/Pixsell

Ipak, čini se kako se sve izjalovilo. Skandal s bivšom ljubavnicom Natašom nije jedini koji se zadnjih godina povlačio po medijima. Pet godina nakon pobjede u 'Big Brotheru', Hamdija je pretukao mladića u Umagu te mu razbio arkadu. Iste godine je završio u istražnom zatvoru zbog prijetnji ženi kojoj je ogrebao parkirani automobil. Dvije godine prije toga prespavao je u ćeliji jer je pijan vozio auto Rovinjom. 
U slobodno vrijeme Hamdija je aktivan na društvenim mrežama, na kojima se hvali egzotičnim putovanjima i idiličnim trenucima s obitelji.

'Bebo moja' su riječi kojima mu supruga Alisa javno tepa, a čini se kako baš ništa od skandala ne može poljuljati njihovu ljubav.

BAŠ NEODOLJIVI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka, a kad jednom padnete na njih, teško ćete se izvući...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju