Show

Komentari 50

Hamed komentirao žene koje nose tajice pa nastala rasprava

Hamed komentirao žene koje nose tajice pa nastala rasprava

Hamed Bangoura na svojem Twitter profilu objavio je status koji kritizira žene u tajicama kroz koje se prozire donji veš. Objava ima mnoštvo komentara, neki ju smatraju neprimjerenom dok se ostali slažu

Hamed je nakon objave u komentarima pokušao objasniti kako nije zlonamjeran i da je također trebao spomenu i stvari 'koje nisu fora' koje muškarci nose. Neke žene su se složile s njegovom izjavom, a on je sam potvrdio da je problematična. 

- Drage moje dame, nemojte se ljutiti na mene, ali moram pitati. Tko je nekima od vas rekao da su one uske tajice i još pri tome kada se kroz njih vidi vaš donji veš neka fora? Ne, nije fora, vjerujte mi. Još jednom isprika svim damama, ali neke scene koje vidim po gradu su .... - stajalo je u statusu. 

Komentari ispod objave su se ubrzo zaredali: 

- Blago onima koji nemaju prečih briga nego kako su drugi obučeni., Zašto gledaš ako ti smeta Hamed? Koga briga kakve krpice neko na sebe meće? Il kako kosu nosi i koje je boje? Il jel se šminka ili ne? Ako nismo najpitkiji narod na svitu ali stvarno. - glasili su neki od komentara na status onih koji smatraju da Hamedu nije mjesto komentirati odjevne kombinacije žena. 

Velik broj komentara se složio s Hamedom pa su napisali da tajice jednostavno treba zabraniti:

- Meni kao ženi od nepunih 40g je to odvratno, ja kćerki od 7g kad kupujem tajice gledam da se ne proziru, a kamoli sebi iako ih samo po kući nosim ili ispod neke tunike. - složila se jedna, dok je druga dodala: 

- Ja sam žensko pa mi je to grozno! Ii nekak nehigijenski... - 

Jedan od komentara kritizirao je muško odijevanje, s čime se Hamed složio: 

Neki od komentara vrijeđali su Bangouru, pa je zamolio za pristojnost : 

- Samo kulturno i bez vrijeđanja molim. - 

 

Najčitaniji članci