Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
136 komentara

Hana dala potporu Ivani Vidi pa Lugomer opet nazvala debelom

Ivana Vida zaključila je priču o džemperu koji se smanjio u pranju objavom da se samo šalila i da se sa svojom spremačicom dobro slaže. Emotivna sam, otvorena i iskrena, tvrdi bivša manekenka...

Foto: Instagram/Pixsell
136 komentara

Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam 'sablaznila' i 'prenerazila' hrvatsku javnost, kaže Ivana Vida (25). 

Podsjetimo, supruga nogometaša Domagoja Vide (29) našla se u centru pozornosti kada je na Instagramu objavila da joj je spremačica uništila džemper. Zatim je na Instagramu objavila, kako ona to naziva, 'šalu' te pitala bi li trebala dati otkaz spremačici ili rublje prati sama. Nakon toga suočila se s brojnim kritikama.

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina 'NISAM TIPIČNA ŽENA NOGOMETAŠA' Vida prvi put nakon 'džemper' skandala: Samo sam se šalila...

'Daj joj otkaz, spasit će se žena, da te više ne čuje ni ne vidi', 'Nije problem u spremačici, problem je u djevojci' i 'Umjesto da tipkaš po Instagramu i sramotiš samu sebe, radije operi robu', samo su neki od komentara bijesnih pratitelja koji su stali u obranu spremačice.

Vidi je potporu dala kolegica influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (33) koja uz sve svoje objave stavlja ključne riječi 'opet najljepša'.

- Tipično Balkan razmišljanje, svi kofol cijene iskrenost pa kad kažeš nešto otvoreno, napadnu te jer eto ne treba biti tako iskren, svi isto misle samo nemaju muda to reći. Sjećaš se mene i debele, isti slučaj. Ljubim te i uživaj, *ebe ti se tko što misli jer bi 90% tih dušobrižnica htjele prezime Vida - savjetuje Hana aludirajući na skandal koji je izbio kad je plus size manekenki Luciji Lugomer odbrusila da je debela.

Ivana Vida je zaključila priču objavom kako svoju spremačicu cijeni i da se dobro slažu. Pojasnila je da to dokazuje činjenica da spremačicu nije javno izložila i objavila joj podatke, kao što je to napravila s djevojkom koja je komentirala da joj je suprug 'ružan'.

RATOVI ZVIJEZDA III Lucija se hvali oblinama, Hana joj odbrusila: 'Samo si debela'

Dodala je da se ona sa svojom spremačicom može šaliti kako god ona želi i da ju drugi nemaju pravo prozivati zbog toga.

⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas - naglasila je bivša manekenka Vida.

Foto: Promo/Pixsell/kolaž

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Naši partneri pišu
Message