Obavijesti

Show

Komentari 24

Hana iz Života na vagi izgubila 65 kila: 'Mario Mlinarić me nije prepoznao, samo je prošao...'

Hana iz Života na vagi izgubila 65 kila: 'Mario Mlinarić me nije prepoznao, samo je prošao...'
4

Hana je radijska voditeljica, a na svom poslu ugostila je trenera Mlinarića i ispitivala ga sve što ju je zanimalo. Kad ju je došao posjetiti za rođendan, zbog skinutih kilograma je nije prepoznao

VIDEO

Hana Sokač (21) bivša natjecateljica reality showa Život na vagi, oduševila je transformacijom, a nedavno je otkrila i kako je na sve reagirao njen bivši trener Mario Mlinarić (40). 

POGLEDAJTE VIDEO: Trenerica Sanja odgovorila na 24 pitanja!

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

- Znaš koja je definicija dobrog feelinga? Dok te Mario Mlinarić posjeti za rođendan, a ti ga dočekaš 65 kila lakša pa autom 'ladno prođe pored tebe jer te ne prepozna! - napisala je Hana uz fotografiju s Mariom.

Hana je radijska voditeljica, a na svom poslu ugostila je trenera Mlinarića i ispitivala ga sve što ju je zanimalo.

- Zabave, smijeha i dobre vibracije nije nedostajalo, a ovaj put zamijenili smo uloge - došao mi je na posao i ja sam ga uživo u eteru 'rešetala' s pitanjima, no njemu to nije ni upola teško palo koliko je meni nekad bilo teško držati plank- istaknula je. 

Hana je u godinu dana skinula više od 60 kila. Na televiziji se pojavila sa 138 kilograma, kao jedva punoljetna srednjoškolka, a do finalne emisije uspjela je izgubiti solidnih 32 kilograma.

Iako se, kao i mnogi, nakon izlaska iz režima i snimanja vratila starim boljkama, uspjela je preokrenuti navike i vlastiti život, a o preobrazbi prilikom koje je izgubila 65 kilograma je govorila javno, kako bi i drugima potencijalno pomogla.

- U razdoblju nakon 'Života na vagi' bilo mi je teško jer sam kod kuće imala naravno i druge obveze, plus nadoknade za period koji sam provela u showu. Ali ako to zanemarimo, ovaj drugi val mršavljenja bio mi je puno lakši jer sam išla svojim tempom. Ne gledam na to kao nikakvo mučenje, nego na način kako ću živjeti do kraja života ako želim biti zdravija, pokretnija, zapravo najbolja varijanta same sebe. I stvarno je istinita krilatica Marija Mlinarića kako zdrav život postaje navika - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Sokač (@hanasokac)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin