Obavijesti

Show

Komentari 13

Hana Noka odjenula holivudsku haljinu: 'Sama sam ju kreirala'

Hana Noka odjenula holivudsku haljinu: 'Sama sam ju kreirala'
22

Inače sam s Kosova, živjela sam i u Istri, a trenutno živim i radim u Los Angelesu. Ovo mi je prva suradnja s hrvatskim filmom i oduševljena sam, rekla je Hana

VIDEO

Otvaranje 66. Pula Film Festivala i nije najbolje započeo jer je prepuna Arena više od sat vremena čekala najavljeni film 'General', Antuna Vrdoljaka (88). Trebao se prikazati nakon otvorenja u 21.30 sati, a počeo je tek oko 23 sata.

Vrući kadrovi: Hana atributima 'ukrala' pažnju na premijeri...
Vrući kadrovi: Hana atributima 'ukrala' pažnju na premijeri...

Nakon uvodnog govora organizatora, publici se obratila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) koja je proglasila festival otvorenim.

- General je priča ne samo o jednom snažnom čovjeku koji je učinio puno za Hrvatsku već i o svim braniteljima u Domovinskom ratu - rekla je Grabar Kitarović. Predsjednica je čestitala Goranu Višnjiću na glavnoj ulozi, kao i Vrdoljaku na odličnom filmu.

Prije samog početka cijela ekipa koja je radila na filmu okupila se na crvenom tepihu ispred najvećeg filmskog kina pod zvijezdama, pulske Arene.

Glumac Goran Višnjić (46) koji u filmu glumi generala Antu Gotovinu kazao je uoči premijere da je uloga generala bila vrlo kompleksna i da nosi veliku odgovornost, ali da je sve sjelo na svoje mjesto u trenutku kada je snimanje počelo. Crvenim tepihom prošetali su se drugi glumci filma.

Nataša Janjić koja je pokazala zavidnu liniju nakon nedavnog poroda, u crnoj haljini Amarie, Tarik Filipović došao je u pratnji supruge Lejle, Borko Perić, Goran Navojec, njemačka glumica Jasmin Lord koja u filmu glumi Gotovininu prvu ženu, a pažnju svih prisutnih nakon dolaska "ukrala" je mlada glumica Hana Noka koja se crvenim tepihom prošetala u dugoj svjetlucavoj izazovnoj plavoj haljini dubokog dekoltea.

- Drago mi je da sam s takvom ekipom na filmu, pogotovo sa obitelji Vrdoljak koju cijenim. Večeras ću pogledati prvi puta film, a ova haljina o kojoj svi govore je moja kreacija iz Hollywooda jer sam htjela nešto posebno odjenuti za ovu priliku. Inače sam s Kosova, živjela sam i u Istri, a trenutno živim i radim u Los Angelesu. Ovo mi je prva suradnja s hrvatskim filmom i oduševljena sam - rekla je Hana.

Nataša Janjić kazala je da joj je ovo druga suradnja s Vrdoljakom.

- On je majstor i lijepo mi je raditi s njim. Pružio mi je ekskluzivno iskustvo da radim s Goranom Višnjićem. Ovo je muški film sa vrlo malo ženskih uloga, ali se nadam da ćemo unijetu tu žensku ljepotu - rekla je Janjić. Na film je stigla pjevačica Vanna sa suprugom, Zlatko Mateša, pjevačica Zdenka Kovačiček, a sestre Husar otpjevale su hrvatsku i istarsku himnu na početku festivala.

Film je trajao 2,5 sata, a brojna publika kazala je da je film nabijen emocijama.

- Vidjeli smo cijeli život generala Gotovine i svidio mi se film. Nisam osjetila da je toliko dugo trajao, a pogledat ću i kada bude serija - kazala je jedna Puljanka.

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode