Obavijesti

Show

Komentari 98

Hana provocira: 'Budi ona seksi bivša koju nova djevojka tvog bivšeg dečka konstantno uhodi'

Hana provocira: 'Budi ona seksi bivša koju nova djevojka tvog bivšeg dečka konstantno uhodi'
6

Bivši 'gospodin savršeni' je u objavi o prekidu priznao da je bio usamljen i da mu je u tim trenucima podršku pružila bivša djevojka, vlogerica  Claudia Lucia. Shvatio je kako je još uvijek voli i odlučio joj se vratiti

VIDEO

Influencerica Hana Rodić (23) opet se na svom Instagram profilu osvrnula na temu prekida s Goranom Jurenecom (40) no, ovaj put se pomalo provokativno obratila njegovoj sadašnjoj djevojci koja je bila jedan od razloga njihovog prekida. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Hana i Goran 01:23

- Budi ona seksi bivša cura koju nova djevojka bivšeg dečka konstantno uhodi na društvenim mrežama - napisala je Hana u najnovijoj objavi. 

Hana na fotki pozira u bijelom 'teddy' kaputu, crnom topu i trapericama, a na ruci ima zlatni sat. 

Podsjetimo, već danima traju prepiske Gorana i Hane na društvenim mrežama.

Mlada influencerica se prva oglasila o njihovom prekidu, a samo nekoliko dana nakon javio se i Goran koji je u dramatičnoj objavi otkrio kako su oni svoju vezu prekinuli još u prosincu prošle godine te kako je on dugo bio nesretan i glumio u svojoj vezi s Hanom. 

Ona je ubrzo to sve demantirala i zaprijetila tužbom. 

- Dragi moji, sada sam vidjela što je gospodin objavio i da od mene želi napraviti jadnicu i paćenicu koja za njim trči i nema ništa. Ja sam sebi u Zagrebu napravila jedan lijep život kojega mi neuspješni sadist neće uništit. Ja sam ta koja je bila lagana i varana. Pustite me na miru - rekla je Hana u videozapisu na Instagram storyju.

No, prepirke ne prestaju, ovaj par danima objavljuje razne pikanterije jedno o drugome, a optužuju se za sve i svašta. Goran je, među ostalim, istaknuo da Hana živi u stanu koji joj on plaća, a ona je otkrila je da ju je Goran lagao i varao. 

Voli drugu

Bivši 'gospodin savršeni' je u objavi o prekidu priznao da je bio usamljen i da mu je u tim trenucima podršku pružila bivša djevojka, vlogerica Claudia Lucia. Shvatio je kako je još uvijek voli i odlučio joj se vratiti. Zbog nje se preselio u London, a Hana je otišla za Zagreb.

Kako tu priči ne bi bio kraj, u sve se uplela i stanovita Claudia koja je na svom Instagram storyju objavila motivacijsku poruku na engleskom jeziku te poručila, vjerojatno Goranu, da ga voli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin