Obavijesti

Show

Komentari 7

Hardy u drukčijem izdanju: 'Ne vjerujem da je to stvarno on...'

Hardy u drukčijem izdanju: 'Ne vjerujem da je to stvarno on...'
7

Glumac trenutno snima novi film u kojem će utjeloviti gangstera Ala Caponea, a toliko se 'uživio' u svoju ulogu da ga mnogi obožavatelji nisu uspjeli ni prepoznati

VIDEO

Ne mogu vjerovati da je to stvarno on, komentirao je obožavatelj fotografiju britanskog glumca Toma Hardyja (41). On trenutno snima novi film 'Fonzo' u kojem će utjeloviti jednog od najvećih gangstera svih vremena, legendarnog Ala Caponea, a toliko se 'uživio' u svoju ulogu da ga mnogi obožavatelji nisu uspjeli ni prepoznati.

Instagram

Redatelj filma Josh Trank (35) podijelio je nekoliko scena sa snimanja. Fotografija 'zamaskiranog' Hardyja brzo se proširila društvenim mrežama, a većina njegovih obožavatelja nije mogla ni povjerovati da je to uistinu on. 

Tom Hardy dobio drugo dijete s glumicom: 'Oboje su presretni'
Tom Hardy dobio drugo dijete s glumicom: 'Oboje su presretni'

- Svaka čast na fenomenalnoj transformaciji u Caponea, ja sam ga osobno jedva uspjela prepoznati - samo je jedan od komentara šokiranih Tomovih obožavatelja. 

Instagram

Film bi se navodno trebao baviti Caponeovim kasnijim godinama kad nakon izlaska iz zatvora počinje patiti od poremećaja demencije.

Hardy je nedavno i sam potvrdio koliko je uzbuđen zbog nove uloge, a za američki Daily Beast priznao je da u filmu neće izgledati kao klasični Al Capone, ali kako će određena transformacija svakako biti prisutna.

Tom Hardy se preselio na selo nakon problema s ludim fanom
Tom Hardy se preselio na selo nakon problema s ludim fanom

- Neću se drastično mijenjati za Caponea kao što sam to napravio za ulogu Banea u filmu 'The Dark Knight Rises'. Čini mi se da sam tada ipak malo previše naštetio svome tijelu, pogotovo s debljanjem. Ako se opet sada krenem debljati, mislim da ću se raspasti kao kula karata - tada je priznao glumac koji je po mišljenju mnogih obožavateljica jedan od najpoželjnijih glumaca.

Dunkirk Film Premiere London

Hardy i njegova supruga Charlotte Riley (37) krajem prošle godine dobili su drugo zajedničko dijete, sina Forresta koji je ime navodno dobio po omiljenom Hardyjevom liku iz istoimenog filma. 

-  Oboje su presretni prinovom, a dijete već sad jako sliči Tomu. Nazvali su ga Forrest, po filmu Forrest Gump i velikoj ulozi Toma Hanksa - rekao je izvor blizak paru za britanske medije.

POGLEDAJ VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Pratite nas na našem Instagram profilu!

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin