Show

Komentari 2

Harmonikaš iz 'Supertalenta' se oženio i objavio fotke sa svadbe

Harmonikaš iz 'Supertalenta' se oženio i objavio fotke sa svadbe

Samir Nurkić je popularnost stekao u showu 'Supertalent' 2018. godine u kojem je stigao do polufinala, a svojedobno je u razgovoru za 24sata otkrio da mu je sudjelovanje promijenilo život

Harmonikaš Samir Nurkić (29) oženio je dugogodišnju djevojku Anelu, a prve fotografije objavio je jučer na društvenim mrežama. Sretni mladenci zajedno imaju i dvoje djece: Tarika (5) i Zaru (2).

- Evo i mi smo svoju desetogodišnju vezu okrunili brakom točno na dan godišnjice. Hvala mojoj ljubavi Ameli Sijarić za sve ove predivne godine koje smo proveli skupa i ljubavi iz koje smo i dobili dvoje predivne djece. Oko moje, volim te najviše i želim nam isto ovako bar još 100 godina (i još najmanje troje, četvero djece ). Hvala svima koji su prisustvovali i uveličali ovaj naš trenutak, našoj dragoj prijateljici ujedno i organizatorici Kristini Kovačević  koja se pobrinula za ostvarenje naše bajke - napisao je uz seriju fotografija s vjenčanja. Na nekima pozira samo sa suprugom, a na drugima i s djecom.

Samir je popularnost stekao u showu 'Supertalent' 2018. godine, a svojedobno je u razgovoru za 24sata otkrio da mu je sudjelovanje promijenilo život.

- Nakon audicije u 'Supertalentu', popularnost mi je otišla uzlaznom putanjom, a onda su se desili 'Zvončići', to me je pak skroz poguralo i cijeli Balkan je pisao o tome - rekao je harmonikaš.

Dodao je tada da mu je show omogućio da pokaže svoju umjetničku viziju. Sve je oduševio pjesmom u kojoj je opisao narode bivše Jugoslavije. Tako je odsvirao Božićne 'Zvončiće', koji su postali hit na internetu

POGLEDAJTE I POLIGRAF S LIDIJOM BAČIĆ 'LILE':