Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Harrisona Forda nije razveselio novi film o mladom Hanu Solou

Premda je glumac već neko vrijeme u sedamdesetim godinama života, i dalje je poprilično vitalan i još uvijek ima oštar jezik. To je i pokazao dok je gostovao u talk showu

Foto: Twitter/Screenshot
10 komentara

Harrison Ford ovih dana puno vremena provodi po raznim talk showovima, i dalje promovirajući svoj posljednji uradak, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'.

U sklopu te akcije veliki glumac završio je i u talk showu Ellen DeGeneres, pričajući o novom nastavku 'Indiane Jonesa', koji stiže tek za par godina, i o tome što misli o narednom dijelu 'Ratova zvijezda'.

Foto: Twitter/Screenshot2

 

Kada ga je Ellen upitala što ima za savjetovati mladim glumcima koji će glumiti Hana Soloa u novom filmu, Ford je jednostavno odbrusio da ne bi trebali glumiti tog lika.

 

- Isprva se čini kao da je sve super, i uložite 25-30 godina u to, no odjednom vas jednostavno ostave - duhovito je pojasnio Harrison.

Pogledajte video

Nakon promocije 'Ratova zvijezda: Sila se budi', glumac će se pozabaviti petim nastavkom 'Indiane Jonesa'. Film bi trebao izaći u distribuciju sredinom blockbusterske sezone 2019. godine, 19. srpnja. Premda će Ford biti u 77. godini tad, i dalje bismo mogli dobiti podosta kvalitetan film od glumca, sudeći prema izvedbi u 'Ratovima zvijezda'.

Tema: FILM

Message