Obavijesti

Show

Komentari 0

Idemo nanovo: Novi kandidati za film o 'Mladom Hanu Solu'

Idemo nanovo: Novi kandidati za film o 'Mladom Hanu Solu'
5

Nakon što je Disney suzio potragu za glumcima koji su ušli u izbor za ulogu mladog Hana Sola na šest, čini se da se sve promijenilo, jer smo odjednom dobili posve nove kandidate

VIDEO

Prije par mjeseci objavljeno je kako Disney namjerava snimiti prequel o životu poznatog krijumčara, a u isto vrijeme krenula je i potraga za glumcem koji bi mogao odglumiti dražesnog nitkova. Dobna granica za glumce, koji bi mogli odglumiti šarmantnog lopova, postavljena je poprilično labavo, u rasponu od 17 do 34 godina. No kandidati koji su odabrani imali su svi od 20 do 25 godina.

Tada su u uži izbor dospjeli: Miles Teller (iz serijala 'Različita'), Ansel Elgort (također iz serijala 'Različita'), Dave Franco (mlađi brat poznatijeg Jamesa Franca), Jack Reynor, Scott Eastwood i Logan Lerman (glavni lik u serijalu o Percyju Jacksonu).

No prema novim informacijama, niti jedan od navedenih u stvari nije prošao dalje, te se potraga nastavila. Kako trenutačno stvari stoje, novi glumci koji su ušli u novi uži izbor su: Jack Reynor, Taron Egerton, Emory Cohen i Alden Ehrenreich.

Od navedenih glumaca, Reynoru se trenutačno daju najveće šanse. Osim uloge u 'Transformersima', odlično mu je pomogla i uloga u drami 'Macbeth'.

Egerton, kojeg ćete uskoro moći gledati u filmu o najgorem skijaškom skakaču svih vremena, 'Eddie zvan Orao', po svemu sudeći ima najmanje šansi jer mu je raspored pretrpan raznim obavezama koje je stekao nakon glume u izvrsnom 'Kingsman: Tajna služba'. No sumnjamo da će mu teško pasti to što je pretrpan poslom.

Cohena smo nedavno imali priliku vidjeti u odličnom 'Brooklynu', no kako možemo vidjeti u njegovom glumačkom iskustvu, nikada se nije bacio u koštac s ulogom ovakve vrste, pa je posve moguće da neće biti odabran.

Posljednji na popisu je Alden Ehrenreich, koji osim u 'Ave, Cezare' nije bio primijećen niti u jednom drugom filmu, tako da se niti njemu ne daju dobre šanse.

O nastavku ove 'sapunice' čitat ćete čim nove vijesti stignu.

'Eddie zvan Eagle' u kina stiže tijekom proljeća, a film o mladom Hanu Solou trebao bi u kina stići 25. svibnja 2018. godine, dok se sa snimanjem kreće po dolasku 'Rogue One' u kina.

U 'Rogue One', kojem je izlazak zakazan za 16. prosinac ove godine, bismo prvi put mogli vidjeti i mladog Hana u akciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode