Obavijesti

Show

Komentari 1

Harry sam putuje u Škotsku, a Meghan će ostati u Londonu

Harry sam putuje u Škotsku, a Meghan će ostati u Londonu
5

Jasno je da će Meghan ostati u Londonu, ali neće prisustvovati dodjeli nagrada WellChild. Vojvotkinja bi se potencijalno mogla pridružiti Harryju u Škotskoj kasnije, rekao je izvor

VIDEO

Kraljica Elizabeta II preminula je danas u 97. godini života. Princ Harry (37), koji je večeras trebao biti u Londonu na dodjeli nagrada WellChild, navodno je na putu za Balmoral gdje će se susresti s članovima obitelji. BBC je potvrdio kako mu se supruga Meghan (41) neće pridružiti, nego će ostati u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Evo koji će se tajni kod koristiti u slučaju smrti kraljice Elizabete II. (96) i kakav će biti protokol 01:13

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trebali su u četvrtak navečer prisustvovati dodjeli nagrada Wellchild u Londonu, ali je potvrđeno da su otkazali svoje pojavljivanje.

>>Više o smrti kraljice Elizabete II. pročitajte ovdje<<

Nelson Mandela International Day, in New York

Jasno je da će Meghan ostati u Londonu, ali neće prisustvovati dodjeli nagrada WellChild. Vojvotkinja bi se potencijalno mogla pridružiti Harryju u Škotskoj kasnije, rekao je izvor.

Princ Harry i Meghan Markle krenuli u Škotsku kod kraljice
Princ Harry i Meghan Markle krenuli u Škotsku kod kraljice

Ranije je princ Charles putovao u Balmoral helikopterom iz svog škotskog doma Birkhalla sa suprugom Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla, a sada je s kraljicom, kao i princeza Anne. Avion sa sedam članova kraljevske obitelji, uključujući princa Williama, princa Andrewa, princa Edwarda i groficu od Wessexa, sletio je u Aberdeen u 16 sati.

Queen's love of Balmoral

Nije se očekivalo da će Harry i Meghan vidjeti druge članove kraljevske obitelji tijekom svog ovotjednog posjeta iz Kalifornije. Vijesti ITV-a izvijestile su da par usklađuje planove s drugim članovima kraljevske obitelji usred napetosti otkako su dali ostavku kao članovi kraljevske obitelji.

Megan and Harry catch a train

POGLEDAJTE VIDEO: UMRLA KRALJICA ELIZABETA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin