Show

Komentari 12

Heidi Klum kao da promovira Hrvatsku: Los Angelesom šetala u crveno-bijelim kockicama

Heidi Klum kao da promovira Hrvatsku: Los Angelesom šetala u crveno-bijelim kockicama

Slavna manekenka je 2019. godine posjetila Hrvatsku sa svojim 17 godina mlađim suprugom, gitaristom Tomom Kaulizom. Jahtom zvanom  'Christina O' obišli su Vis, Mljet i Kornate

Bivša manekenka i 'Viktorijina anđelica' Heidi Klum (48) sutkinja je u showu 'America's Got Talent', a na snimanju emisije u Los Angelesu pojavila se u kombinaciji koja neodoljivo podsjeća na hrvatske navijačke kockice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Heidi je privukla poglede u kompletu koji se sastojao od košulje i hlače s uzorkom crveno-bijelih kockica, a u ruci je nosila skupocjenu Birkin torbu crvene boje.

Heidi Klum Arriving At AGT In Los Angeles

Styling je upotpunila prozirnim sandalama i velikim sunčanim naočalama. Bila je dobro raspoložena te je veselo mahnula obožavateljima i fotografima.

Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja

Podsjećamo, Heidi je 2019. godine posjetila Hrvatsku sa svojim 17 godina mlađim suprugom, gitaristom Tomom Kaulitzom. Jahtom zvanom  'Christina O' obišli su Vis, Mljet i Kornate.

Ovo nije prvi put da su 'hrvatske kockice' završile na stranicama prestižnih modnih časopisa. Naime, modni gigant Louis Vuitton na proljeće 2021. u svojoj je kolekciji uključio i nekoliko komada s crveno-bijelim kariranim uzorkom.

Najčitaniji članci