Helena Minić Matanić zadivila sve u plisiranoj tirkiznoj haljini | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Helena Minić Matanić zadivila sve u plisiranoj tirkiznoj haljini

Helena Minić Matanić zadivila sve u plisiranoj tirkiznoj haljini
11

U četvrtak je službeno završen natjecateljski dio programa Pula film festivala. U petak će se održavati reprizne projekcije filmova i projekcije starijih uspjeha, a u subotu slijedi proglašenje pobjednika

VIDEO

68. Pula film festival bio je pun uzbudljivih premijera, bile one svjetske ili hrvatske. Započeo je u subotu 17. srpnja, a u četvrtak 22. srpnja završen je natjecateljski dio festivala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pronađene dvije žive periske 01:00

Posljednji film koji je za hrvatsku publiku premijerno izveden na festivalu je 'Zora' Dalibora Matanića (46), prikazan u sklopu Talijanskog dana jer je hrvatsko-talijanska koprodukcija. 'Zora' je drama koja se bavi obitelji koja se mora suočiti s vlastitim traumama i demonima te nadirućim političkim radikalizmom.

Premijerom filma Zora, Dalibora Matanića, završen je natjecateljski dio 68. izdanja Pula film festivala

Na premijeru je s Matanićem došla njegova supruga Helena Minić Matanić (42) koja je zadivila u svojoj tirkiznoj, plisiranoj haljini dubokog dekoltea. Svjetska premijera Matanićevog filma održala se prošle godine u Tallinnu.

Zavrsen natjecateljski dio 68. Pula film festivala

U srijedu je publika mogla gledati "Po tamburi" redatelja Stanislava Tomića (49), film koji prati tamburaški sastav "Aveti ravnice" koji je nepravedno optužen za krađu glavne nagrade. Među glumačkim zvijezdama filma tu su bili Momčilo Otašević (31) i Tijana Pečenčić (34).

Pula: Premijera filma "Po tamburi" na Pula Film Festivalu

Tijana je bila u elegantnoj tamno plavoj haljini koja je završavala na sredini bedra, a Momčilo je bio ležeran u kožnom prsluku sa simpatičnim dizajnom duha na leđima s imenom sastava iz filma.

Pula: Premijera filma "Po tamburi" na Pula Film Festivalu

Originalnu glazbu tog filma potpisuje Damir Martinović Mrle (60) koji je na crvenom tepihu osvanuo u bijelom. Bio je u bijelom sakou, bijeloj raskopčanoj košulji, bijelim kratkim hlačicama, a sve je završio s bijelim natikačama koje je nosio preko bijelih čarapa.

Pula: Premijera filma "Po tamburi" na Pula Film Festivalu

Fokus film u utorak bio je "Plavi cvijet" na čiju su hrvatsku premijeru došle glumice Anja Šovagović Despot (58) i Vanja Čirić (44). Ova drama već je osvojila treće mjesto na prestižnom filmskom festivalu u Moskvi.

Anja Šovagović Despot: 'Uloga bake u filmu me isprva šokirala'
Anja Šovagović Despot: 'Uloga bake u filmu me isprva šokirala'

Ponedjeljak je širokih ruku dočekao nastavak filma "Južni vjetar", koji je pred nekoliko godina osvojio Zlatnu arenu. Nastavak "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u režiji Miloša Avramovića (43) bio je veliki hit kod publike, a mnogi su napravili i gužvu oko filmskog tima kako bi imali priliku fotografirati se s njima.

U nedjelju su gledatelji imali priliku gledati "A bili smo vam dobri" redatelja Branka Schmidta (63) u kojem glavnu ulogu ima glumac Rene Bitorajac (49).

Cijeli festival u subotu je otvorio film "Murina" redateljice Antonete Alamat Kusijanović (35), koji je isti dan osvojio prestižnu nagradu Camera d'Or na Cannes film festivalu.

Nakon tih filmova i brojnih drugih projekcija u sklopu nekoliko programa Pula film festivala, završio je natjecateljski dio programa. U petak će gledatelji imati priliku pogledati reprize filmova, projekcije nekoliko starijih filmova i filmova izvan natjecateljske kategorije. Ovu subotu, 24. srpnja sa svečanim proglašavanjem nagrađenih filmova završava 68. Pula film festival.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Ivan Rakitić uklanja tetovaže posvećene bratu Dejanu...
VIŠE NISU U DOBROM ODNOSU?

Ivan Rakitić uklanja tetovaže posvećene bratu Dejanu...

Plus+ Nogometaš je istetovirao na desnoj ruci datume rođenja roditelja te sestre i brata. Govorio je da ga pogled na tetovažu smiruje, no čini se da više nije tako