Obavijesti

Show

Komentari 6

Hill je pristao na najnižu plaću da bi snimao sa Scorseseom

Hill je pristao na najnižu plaću da bi snimao sa Scorseseom
5

Jonah Hill, najpoznatiji po ulogama u komedijama, dobio je najniži mogući honorar za ulogu u 'Vuku s Wall Streeta' jer mu je najveća želja bila surađivati s redateljem

VIDEO

Glumac je bio spreman na sve kako bi mu se ostvarila želja da u filmu 'Vuk s Wall Sreeta' ima priliku surađivati sa slavnim redateljem Martinom Scorseseom (71). Jonah Hill (30) nije mario za novac koji će mu biti isplaćen za ulogu bankara Donnieja Azoffa, desne ruke Jordana Belforta, kojeg glumi Leonardo DiCaprio, u biznisu trgovanja dionicama. 

Za šestomjesečno snimanje ponudili su mu samo 60.000 dolara, odnosno oko 338 tisuća kuna, a on nimalo nije žalio za basnoslovnim ciframa koje će dobiti njegovi kolege. Glumac, koji je uglavnom najpoznatiji po ulogama u komedijama 'Get Him To The Greek', 'Forgetting Sarah Marshall', 'Knocked Up' i 'Superbad', te kao domaćin showa 'Saturday Night Live', istaknuo je da novac nema najvažniju ulogu u njegovu životu kada je riječ o biranju uloga jer ga suradnja sa slavnim redateljem raduje više od bilo čega. 

- Dali su mi najmanji mogući iznos novca, to je bila njihova ponuda. Rekao sam: 'Večeras ću potpisati ugovor, faksirajte mi papire'. Želio sam ih potpisati tu večer kako se ne bi predomislili. Novac mi nije najvažniji. Želim ga zaraditi kako bih mogao platiti stanarinu i jednog dana imati obitelj i priuštiti si neke stvari. Prodao bih kuću i dao mu sav novac koji imam kako bih surađivao s njim. Napravio bih sve na svijetu, učinio bih to opet iste sekunde - rekao je.

Da mu se to isplatilo na duge staze svjedoči nominacija za Oscara i to za najboljeg sporednog glumca u filmu. Hillu je to druga nominacija za zlatni kipić, prvu je zaradio za ulogu u filmu 'Moneyball' iz 2011. godine.

- Glumim u filmu Martina Scorsesea i nominiran sam za Oscara. U totalnom sam šoku - rekao je.

Kada je saznao da je film dobio pet nominacija za Oscara, Jonah se na Twitteru zahvalio Američkoj filmskoj akademiji.

- Jako sam počašćen nominacijom. Hvala akademiji i čestitam mojim kolegama vukovima, Leonardu DiCapriju, gospodinu Scorsesu i Terryju na nominacijama - napisao je. 

Film je dosad dobio brojna priznanja i dobre kritike, DiCaprio je dobio Zlatni globus i nagradu Critics' Choice kao najbolji glavni glumac, a već se naveliko ističe kao favorit za Oscara. Film ima pet nominacija za nagradu BAFTA uključujući i onu za najboljeg redatelja. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao