Show

Komentari 2

Hitna je intervenirala na Farmi! Prince uznemirio sve kandidate

Hitna je intervenirala na Farmi! Prince uznemirio sve kandidate

Dok hitna još nije bila stigla na farmu, stvar u ruke preuzela je Maja koja je odmah znala kako mu pomoći. Dora je kazala kako su joj se noge oduzele

Današnji dan na farmi Princeu će zasigurno ostati u pamćenju, no nikako po dobromu. Dok je radio na tjednom zadatku podigao je kamen ispod kojega se nalazilo osinje gnijezdo te ga je po rukama nekolicina osa ubola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je Prince alergičan na ubode insekata, mjesto uboda je nateklo, a svi farmeri odmah su pohitali mu pomoći. Dok hitna još nije bila stigla na farmu, stvar u ruke preuzela je Maja koja je odmah znala kako mu pomoći.

- Ne plašim se jer sam završila srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra i u tim situacijama sam kao vrlo mlada naučila ostati pribrana i mira i napraviti najviše što mogu - objasnila je, a Dora je kazala kako su joj se noge oduzele. Vrlo brzo na farmu je stigla hitna.

- Kada je doktor vidio da mu je tlak skočio gore, ni doktoru nije bilo svejedno. I vidjelo se da su Princeu suze krenule, panika kao što je sad, hoću li umrijet, neću umrijet.. Nije ni meni bilo svejedno, nije nikome bilo - izjavio je Silvio, a gazda Josip je komentirao: 'Nakon što mu je skočio tlak preko 210 sa 110, ja sam se onda stvarno prepao, jednostavno nije mi bilo svejedno jer jedan alergičar može u roku od 5 do 10 minuta izgubiti život u slučaju jake reakcije na alergiju'.

Doktori su Princeu stabilizirali stanje te mu preporučili dan odmora. Kako je to sve izgledalo, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina''!

Najčitaniji članci