Obavijesti

Show

Komentari 17

Hladni Hamilton doveo na rub suza bivšu Nicole na parkingu

Hladni Hamilton doveo na rub suza bivšu Nicole na parkingu
8

Pjevačica Nicole Scherzinger i njezin bivši dečko Lewis Hamilton slučajno su se sreli na parkingu. Dok ga je nježno grlila bio je suzdržan i nije vadio ruke iz džepova

VIDEO

Bivša pjevačica Pussycat Dollsa nedavno je na parkiralištu u Los Angelesu slučajno susrela bivšeg dečka Lewisa Hamiltona (26), prenosi britanski The Sun. Vozač Formule 1 bio je poprilično hladan tijekom susreta s Nicole Scherzinger (33) što je pjevačici teško 'palo'. Dok ga je nježno grlila, cijelo vrijeme je držao ruke u džepovima. Bivši zaručnici jedva su progovorili nekoliko riječi što ju je dovelo na rub suza. Par je u listopadu prekinuo četverogodišnju vezu jer je Nicole željela obitelj i djecu dok Lewis nije bio spreman na taj korak.

- Riječ nelagoda ne može ni približno objasniti njihovo držanje. Nicolein izraz lica kreće se između tragičnog i bolnog, dok Lewis izgleda kao da želi pobjeći. Ruka u džepu ukazuje na njegovu želju da se želi sakriti. Glava mu je nagnuta prema dolje što upućuje na nevoljkost za komunikaciju. Sve ovo pokazuje mnogo emocija koje još uvijek postoje među njima - protumačio je za britanski The Sun ponašanje bivšeg para stručnjak za govor tijela Judi James.

'S 14 godina sam počela brojati kalorije, bila sam na svim mogućim dijetama'

Počela sam trčati i brojati kalorije kada sam imala svega 14 godina. Bila sam na svim mogućim dijetama, otkrila je Nicole nedavno. Bivša djevojka Lewisa Hamiltona više nije opsjednuta brojkama na vagi i jede što god poželi, piše britanski Daily Mail.

- Kada sam bila članica Pussycat Dollsa stalno sam bila na vagi. Ona je postala moj neprijatelj i primjetila sam da sam imala više kilograma kad bih napornije vježbala. No sada, u tridesetima, sišla sam s vage i ravnam se prema odjeći. Prihvatila sam svoje tijelo i shvatila da je jedino važno pronaći ravnotežu - rekla je članica žirija američke inačice showa 'X Factor'.

Dodala je da njezin novi moto glasi 'ostati aktivna, jesti sve i prestati biti toliko oštra prema sebi'. Nicole kaže da danas jede u velikim količinama i nikada ne preskače obroke.

- Zapravo jedem mnogo. Čak i s mojim ludim rasporedom nikad ne preskačem obroke - rekla je pjevačica koja ne krije da, s obzirom da je rođena na Havajima, voli hranu poput palačinki sa sirupom od kokosa, čokoladom ili lješnjacima zbog čega lako dobije koji kilogram viška.

No to je ne brine jer kile najlakše skida plesom, tijekom turneje ili snimanja spota.

- Za doručak najradije jedem meko kuhana jaja, dimljeni losos i kruh od cjelovitih žitarica, za ručak voće, povrće, piletinu ili ribu s rižom i još povrća za večeru - otkrila je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija