Show

Komentari 4

Holivudska diva bosa i omotana maramom šetala ulicom, fanove je zabrinulo kako danas izgleda

Holivudska diva bosa i omotana maramom šetala ulicom, fanove je zabrinulo kako danas izgleda

Geena se prošli mjesec rastala od četvrtog muža, a navodno mu je priredila pravu noćnu moru i dovela ga do ruba bankrota. Paparazzi su ju fotografirali u opuštenom izdanju, a za izgled uopće nije marila

Glumica Geena Davis (65) zvijezda je s karijerom dugom gotovo 40 godina, a paparazzi su ju fotografirali u neprepoznatljivom izdanju kako bosa hoda ulicom, a kosa i vrat su joj omotani maramom.

Jako se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovim je izdanjem šokirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je posljednji put viđena u javnosti na humanitarnoj projekciji filma 'Thelma & Louise' s kolegicom Susan Sarandon (75).

EXCLUSIVE: Geena Davis Runs Errands Barefoot in Los Angeles

Geena je prošlog mjeseca napokon uspjela okončati dugogodišnju brakorazvodnu parnicu sa svojim četvrtim suprugom, Rezom Jarrahyjem (50). Bivši par zajedno je imao troje djece, a skupa su bili 16 godina.

EXCLUSIVE: Geena Davis Runs Errands Barefoot in Los Angeles

Navodno je Geena stvara probleme pri podjeli imovine, iako je Reza što prije želio sve završiti i podijeliti imovinu o pola. 

- Krajnji dogovor bio je vrlo nepovoljan za Rezu, koji se pristao nagoditi samo kako bi to ostavio iza sebe i oslobodio se noćne more koju mu je Geena izazvala - otkrio je izvor za Page Six te dodao da je Reza pristao na loše uvjete samo kako bi se riješio Geene i fokusirao se na njihovu djecu.

Pixsell

Geena je navodno tvrdila da oni nikada nisu legalno vjenčani, iako postoji video s vjenčanja. Njezin bivši tražio je razvod, a na njega su potrošili 1.5 milijuna dolara, što je Jarrahyja dovelo gotovo do ruba bankrota.

Pixsell

 

 

Najčitaniji članci