Show

Komentari 0

Holivudska glumica snimila je svoju borbu za život: 'Želim da drugima bude lakše nego meni'

Holivudska glumica snimila je svoju borbu za život: 'Želim da drugima bude lakše nego meni'

'Introducing Selma Blair' dokumentarni je film koji se fokusira na njezinu borbu i liječenje, kao i prilagođavanje na život s bolesti kako bi pomogla onima koji se nalaze u sličnoj ili istoj situaciji kao i ona

Glumica Selma Blair (49) s javnosti je podijelila detalje borbe s teškom bolesti nakon što joj je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza zbog koje joj se život u potpunosti promijenio. 

- Samo želim pomoći drugima da se bolje osjećaju - izjavila je u filmu koji se trenutno prikazuje i u kojem se mogu vidjeti poteškoće s kretanjem i govorom s kojima se glumica suočava. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, 'Introducing Selma Blair' dokumentarni je film koji se fokusira na njezinu borbu i liječenje, kao i prilagođavanje na život s bolesti kako bi pomogla onima koji se nalaze u sličnoj ili istoj situaciji kao i ona. 

Redateljica Rachel Fleit prikazala je i kako se glumica podvrgava tretmanu matičnim stanicama koji je obećavajuć za njezino stanje no, ona ipak ima teške posljedice na organizam. Selmi su se na licu pojavile modrice, trpi bolove, a u isto vrijeme progovara o osjećajima straha i smrtnosti te ni u jednom trenutku ne gubi optimizam. 

Multipla skleroza dijagnosticirana joj je 2018. godine, a u javnosti se nakon toga po prvi put pojavila na dodjeli Oscara u 2019. godini. 

Nakon dodjele u Los Angelesu, glumica je kao jedna od glavnih zvijezda stigla na crveni tepih zabave Vanity Fair Oscar što je za nju tada bilo jako emotivno.

- Trebalo mi je puno da se ovdje pojavim - rekla je tada i počela plakati, a okupljeni su ju podržali i ispratili ovacijama. 

Na crvenom tepihu tada je šetala pomoću štapa koji koristi za lakše kretanje. 

Bolest s kojom se bori nije ju spriječila u karijeri, snimila je seriju 'Another Life' i još nekoliko filmova.

Najčitaniji članci