Show

Komentari 86

Hollywood, sakrij se: Severinu su masirali na otvorenju butika

Hollywood, sakrij se: Severinu su masirali na otvorenju butika

U stilu Angeline Jolie pjevačica se pojavila u sličnoj smaragdnoj haljini kakvu je glumica nosila lani na dodjeli Zlatnih globusa. Kosu je zalizala kao holivudske dive

Savršeno našminkana i s frizurom 'a la Megan Fox' taksijem je stigla u zagrebačku trgovinu omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Uranila je dva sata. Menadžer i suradnici ispratili su je na gornji kat butika. Severina Vučković (40) sjedila je u garderobi dok su joj suradnici donosili šampanjac, slatkiše i vodu. Iako je trgovina već bila krcata, svi su čekali da se pjevačica preodjene u Aleksandrinu kreaciju i spusti. Umjesto toga, Splićanka je naručila maserku koja joj je 15-ak minuta masirala ramena i vrat.

Njezin menadžer Tomica Petrović s 'lože' je nervozno pogledavao prema dolje i signalizirao Severini da je vrijeme da se spusti na otvorenje trgovine. Uzvanici su se već pitali kad će Severina doći jer su je čekali više od sat vremena. Dok se presvlačila, menadžer joj je pridržavao zastor kako bi je sačuvao od znatiželjnih pogleda. Severina ni jednom nije napustila garderobu sve dok nije bila potpuno spremna. U stilu Angeline Jolie pojavila se u sličnoj smaragdnoj haljini kakvu je glumica nosila lani na dodjeli Zlatnih globusa. Kosu je zalizala kao holivudske dive. Nosila je i prsten s dijamantima i smaragdima poput onih iz serije “Sulejman Veličanstveni”. Komentirajući izgled rekla je da ne mari što će odjenuti i da se sređuje samo za nastupe.

- Najvažniji mi je sin. On je moja najveća ljubav u životu - rekla je Seve. Dodala je da sad više pazi na djetetov imidž nego na svoj.

Donosi joj knjige o majčinstvu te pridržava torbice i kapute

Menadžer Tomica Petrović sa Severinom surađuje od 2001. godine. On je njezina desna ruka i čovjek od povjerenja. Kad je Severina rodila, donosio joj je knjige o majčinstvu. Kad pozira, Tomica čuva njezinu torbicu i drži kaput ako joj je vruće.

1. Severinu je maserka stiskala 15 minuta

2. Nosili su joj i kuglice od kokosa

3. Nazdravila je i čašom šampanjca

4. Pila je izvorsku vodu na slamku

5. Držali joj zastor dok se presvlačila

Najčitaniji članci