Obavijesti

Show

Komentari 4

Holivudski Sulejman: Brad Pitt jedan je od najvećih zavodnika

Holivudski Sulejman: Brad Pitt jedan je od najvećih zavodnika
14

Svijet je prije tri godine šokirala vijest o razvodu jednog od najpoznatijih parova na svijetu. S Angelinom je bio 12 godina, a prije braka s Jennifer Aniston bio je najpoželjniji holivudski neženja

VIDEO

Prije Jennifer Aniston (49), Brad Pitt (55) bio je jedan od najvećih holivudskih zavodnika. Američki glumac nakon 17 veza sada ljubi glumicu Charlize Theron (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

Par nije 'silazio' jedan s drugoga na prikazivanju filma prošlog vikenda. Iako su se trudili tajiti svoju vezu, izvor je otkrio da su skupa nešto manje od mjesec dana, piše The Sun, a u nastavku slijedi popis svih žena koje je Pitt ljubio.

Jill Schoelen

Glumica Jill Schoelen (55) imala je prva priliku ljubiti Brada tri mjeseca tijekom kojih su se čak i zaručili. No kratkoj vezi došao je kraj dok je Jill snimala film 'Fantom Opere' u Budimpešti.

Geena Davis

Geena Davis (62) i Brad viđali su se tajno. Njih dvoje nikad nisu zajedno hodali crvenim tepihom, niti su uopće išli u javnost sa svojim odnosom. Njih dvojica su zajedno surađivali 1991. na filmu 'Thelma i Louise', koji je na kraju postao film koji je Brada pokrenuo kao seksualni simbol.

Sinnita

Brad je zatim bio u vezi s britanskom pjevačicom Sinittom (49). Nakon njihova prekida, pjevačica je imala samo lijepe riječi za svog bivšeg.
- Bio je seksi. Imao je najnevjerojatnije tijelo koje sam ikad vidjela. Bili smo zajedno dvije godine, bio je jako zabavan i jako drag - rekla je Sinitta koju su mediji sada pitali i za komentar o razvodu Brada i Angeline. Kratko je poručila: 'To nema veze sa mnom'. 

Shalane Mccall

Par je ljubavnu aferu započeo kad je McCall bilo samo 15, a Pittu 25 godina. Brad se sastao s tinejdžerkom 1987. , odnos nije bio dugotrajan i vrlo je malo detalja o njihovoj vezi. No, može se reći kako se McCall vezom s glumcem pokrenula showbizz karijeru, no ubrzo se od nje udaljila. 

Juliette Lewis

Camping Premiere - Los Angeles

Krajem 1989. godine Brad je započeo vezu s Juliette Lewis (45). Zajedno su 1990. snimali 'Too Young to Die', a tri godine kasnije i 'Kalifornija'. Imala je samo 16 kad su se prvi put upoznali.

Elizabeth Daily

"Happy Feet 2" feiert Premiere in Los Angeles

Elizabeth Daily (57) i Brad bili su zajedno 1989., a glumica tvrdi kako su optužbe da je kolega maltretirao djecu, koju je odgajao s Angelinom od koje se rastaje poslije 12 godina ljubavi, lažne.

- Ostali smo prijatelji poslije prekida. Nisam ga dugo vidjela, ali Brad nije agresivac. Divan je, brižan i nježan te ga slava nije promijenila - kaže Daily koja za glumca ima samo riječi  hvale. Glumica je Brada upoznala u Hollywoodu, a bili su bliski sve do 2001. godine.

Julia Ormond

Pixsell

Godine 1994. Brad Pitt je počeo izlaziti s glumicom Julijom Ormond (54). Vezu su započeli u filmu 'Legends of the Fall', no veza nije dugo potraja.

Thandie Newton 

REUTERS/PIXSELL

Thandie Newton (46) se sastao s Pittom 1994. godine na setu filma 'Intervju s vampirom'. Glumica je u to vrijeme tek počela s glumačkom karijerom , a njihov odnos trajao je manje-više godinu dana. Razlog njihovog razdvajanja još uvijek nije poznat, ali ono što je poznato je da je odnos prekinut prijateljskim putem. 

Robin Givens

U vezi s Robin Givens (54), bivšom suprugom Mikea Tysona (52), bio je od 1986. do 1987. godine. U to vrijeme pričalo se da je Mike naletio na Brada u svom domu usred brakorazvodne parnice od Robin. Bivši boksački prvak za vezu Robina i Brada saznao je usred njihova razvoda. 

Claire Forlani 

Godine 1998. Claire Forlani (47) glumila je s Bradom Pittom u fantazijskom filmu 'Meet Joe Black'. Njih dvoje nisu se skrivali svoj odnos, pokazujući se premijerom filma ruku pod ruku. Par je izlazio manje-više na godinu dana.

Katja Von Garnier

Bavarian Film Prize 2013

Katja Von Garnier (52) s Pittom se 2009. pojavila na premijeri filma 'Inglourious Basterds'. Glasine su brzo počele kružiti da njih dvoje imaju aferu iza leđa Angeline Jolie, ali ništa se nije dogodilo od glasina. 

Christina Applegate

PIXSELL

Brad je u kratkoj vezi bio i s Christinom Applegate (47), zvijezdom serije 'Bračne vode' koju je upoznao na snimanju druge sezone. Ona je tada imala samo 18 godina, a zajedno su se pojavili na dodjeli MTV Movie Awards 1990. godine. No, Applegate ga je ostavila usred spoja zbog drugog muškarca. 

Jitka Pohlodek

Tri godine kasnije Brad je imao kratku aferu s modelom imena Jitka Pohlodek. Par je puno vremena provodio u njegovoj holivudskoj rezidenciji, no tada je još bio zaljubljen u Lewis pa veza s modelom nije izdržala. No tijekom veze s manekenkom, Pitt je još razmišljao o Juliette koju nije bio prebolio. 

- Još uvijek volim tu ženu. Ali problem je u tome što ljubav ne pobjeđuje sve - rekao je u jednom intervjuu 1994. godine. 

Gwyneth Paltrow

Na snimanju filma 'Seven' 1994. godine Brad je upoznao Gwyneth Paltrow (46) s kojom je proveo tri godine, a bili su i zaručeni., a 1995. skupa su glumili u filmu 'Sedam'. Par se zaručio, ali su uskoro prekinuli jer, prema njenim riječima, Gwyneth nije bila spremna.

- Bio je predobar za mene - kazala je 1997. godine. 

Jennifer Aniston

Vanity Fair Oscar Party

Dvije godine nakon prekida s Gwyneth uslijedila je veza s Jennifer Aniston (49). Par se upoznao na spoju naslijepo koji su im smjestili njihovi agenti. Poslije dvije zajedničke godine zaručili su se, a vjenčali 2000. godine u Malibuu. Brad je tada dobio i gostujuću ulogu u 'Prijateljima'. Brad i Jen bili su toliko slavan par da su 2004. godine njihove voštane figure osvanule u muzeju 'Madame Tussauds' u Londonu i to, nezgodno, samo par mjeseci prije no što su prekinuli.  S problemima u braku susreli su se četiri godine kasnije, a onda je Brda dobio ulogu u filmu 'Gospodin i gospođa Smith' i upoznao Angelinu.

Angelina Jolie

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

 Angelinom Jolie Brad je već 2006. čekao prvo dijete, a na kraju ih zajedno imaju šestero, troje bioloških, troje posvojenih. Kad su se napokon vjenčali 2014. godine svi su mislili da će njihova ljubav potrajati zauvijek, no nažalost, kao što znamo, to se nije dogodilo.

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG IMA NOVU KARIJERU: Snima se i publici otkriva kad se poljubila i je li išla na plastične operacije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu