Obavijesti

Show

Komentari 5

Hologrami na pozornici: Nova sezona donosi mnogo noviteta

Hologrami na pozornici: Nova sezona donosi mnogo noviteta
1

I ove godine u žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija

VIDEO

Nova sezona hit showa Nove TV donosi nove izazove, pregršt glazbenih hitova i zadivljujuće transformacije, novosti u konceptu i osmero novih natjecatelja. Osmero kandidata, Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica  proći će nevjerojatne transformacije u glazbene ikone koje ih dopadnu na fotoruletu, te iz tjedna u tjedan zabaviti i sebe i publiku. 

U tome će im pomoći vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić, a dramski trener i u četvrtoj sezoni bit će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković.

I ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija koji će kandidate ocjenjivati ocjenama od 4 do 12, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac. Iza cijelog spektakla stoji i veliki tim stručnjaka, stotinjak članova ekipe showa koji su zaslužni za preobrazbu kandidata u neke od najpoznatijih glazbenih zvijezda.  

U novim nastavcima stiže jedna novost u obliku holograma. U ovoj sezoni bit će situacija u kojima će kandidati izvesti i posebne duete, i to na način da on/ona bude oba izvođača. Naime, neki nastupi bit će ranije snimljeni i hologramski prikazani na samoj pozornici, odmah uz natjecatelja transformiranog u drugog izvođača čiji će dio izvoditi regularno na sceni na samom snimanju emisije. Hologram će se projicirati na projekcijskoj foliji i tako će gledatelji po prvi puta u jednom zabavnom showu svjedočiti nevjerojatnom iskustvu izvedbe, odnosno dvostrukoj transformaciji natjecatelja showa.

Podsjetimo, ovaj zabavni show je humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10 000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija showa donijet će ime i četvrtog pobjednika showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', no do tada kandidate čeka niz priprema za spektakularne nastupe.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga