Show

Komentari 27

Hrvat Filip Car nasrnuo na bivšu curu: 'Bila si na jahti šest dana za 50.000 kuna i imala aferu!'

Hrvat Filip Car nasrnuo na bivšu curu: 'Bila si na jahti šest dana za 50.000 kuna i imala aferu!'

Meni je smiješno što izmišljaš priče, što postižeš time? Išla sam na rođendan, bila sam tri dana u Dubrovniku, moja prijateljica je iznajmila vilu i to je to. Otišle smo kombijem, opravdala se Aleksandra

U srpskom realityju 'Zadruga' zaista nikad nije dosadno. Sinoć su se u središtu pozornosti našli Hrvat Filip Car i njegova bivša djevojka Aleksandra Nikolić

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa u srpskom realityju

Igrali su igru istine, a Filip je za bivšu djevojku imao pitanje za navodnu aferu iz prošlosti. Tvrdi kako je Aleksandra imala aferu na jahti u Dubrovniku, prije no što je ušla u reality 'Zadruga 4'. 

- Želio bih te pitati jesi li bila u Dubrovniku na rođendanu s prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije? Za sedam tisuća eura za šest dana na toj jahti, s dvije prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smjeru, to ste dobile i za troškove? - pitao ju je Filip.

- Bila sam u Dubrovniku na rođendanu, moja prijateljica Marija je slavila. Nisam posjećivala grad i nisam šetala, bila sam samo tri dana sa svojim prijateljicama - odgovorila mu je Aleksandra.

No Car nije stao na tome, već je imao spreman odgovor na njezino objašnjenje.

- Ti si u četiri sata u jutro izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla u Dubrovnik na jahtu - rekao je, a Aleksandra mu je 'odbrusila':

- Meni je smiješno što izmišljaš priče, što postižeš time? Išla sam na rođendan, bila sam tri dana u Dubrovniku, moja prijateljica je iznajmila vilu i to je to. Otišle smo kombijem. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM:

 

 

 

Najčitaniji članci